Lidl četvrtu godinu zaredom nastavlja donirati po cijeloj Hrvatskoj

0

Donacijski program „Više za zajednicu!“ dosad pomogao više od 300 udruga s 2 milijuna kuna

Trgovački lanac Lidl Hrvatska četvrtu godinu zaredom provodi donacijski program zaposlenika „Više za zajednicu!“ vrijedan pola milijuna kuna. Donacijski program sinoć je obilježen u Zagrebu, slijede obilježavanja u Osijeku, Rijeci i Splitu, a Lidlov program donacijama pokriva cijelu Hrvatsku. Ovogodišnja tema programa je „Sportski, zdrav i aktivan život“, a Lidl će uručiti donacije za ukupno 95 sportskih udruga i klubova, ali i ostalih neproftinih organizacija koje djeluju u lokalnim zajednicama, a pomoć im je potrebna. Svečanom obilježavanju programa u zagrebačkom kazalištu Trešnja prisustvovali su predstavnici Lidla, predstavnici doniranih udruga i institucija te Lidlovi zaposlenici koji su ih kandidirali.

Predstavnici Lidla uručili su donacije za 42 udruge i institucije s područja Sjeverozapadne Hrvatske, dok su zahvalnice uručene Lidlovim zaposlenicima koji su te udruge predložili. Program je vodila poznata TV novinarka Martina Validžić, dok su sudionici po završetku službenog dijela uživali u zabavnim točkama plesne udruge „Stardance“ iz Siska, Twirling kluba „Zagreb“ te su nam svoje vještine pokazali članovi taekwondo kluba „Bistra“.

„O uspjehu Lidlovog donacijskog programa „Više za zajednicu!“ govori i činjenica da je ovo već četvrta godina njegova provođenja. Zahvaljujući našim zaposlenicima i njihovim velikim srcima, uspjeli smo doprijeti do svakog kutka Lijepe Naše i s više od 2 milijuna kuna uljepšati svakodnevicu za više od 300 udruga i institucija. Posebno nas veseli to što je ovogodišnja tema programa sportski, zdrav i aktivan život, u sklopu koje smo donirali 95 sportskih udruga i klubova te drugih neprofitnih organizacija“ – izjavila je Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

Trgovački lanac Lidl prva je kompanija u Hrvatskoj koja je organizirala ovakvu humanitarnu akciju na razini cijele države, aktivno uključujući sve svoje zaposlenike. Tijekom protekle četiri godine kroz program je donirano više od 2 milijuna kuna, više od 300 različitih udruga, a ove će se godine donirati još pola milijuna kuna za 95 udruga i institucija u Hrvatskoj. Dosad su donirane različite udruge, bolnice, dječji domovi, vrtići i ustanove te udruge i institucije vezane za kulturu i obrazovanje. Zahvaljujući angažmanu svojih zaposlenika, njih oko 2000, Lidl će i ove godine doprijeti gotovo do svakog grada u Hrvatskoj, donirajući ponajviše institucije koje se bave sportom i promiču zdrav život.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.