Ledo Medo vodi vas u potragu za blagom

0

Ledo Medo i ove je godine za najmlađe pripremio zabavni sladoled na štapiću okusa vanilije i čokolade uz koji Ledo Medo u potrazi za blagom sprema brojna iznenađenja za istraživače različitih uzrasta kojima će se svi jednako radovati.

Ne propustite i edukativni Ledo Medo album koji sadrži bojanke, križaljke, mozgalice i kvizove uz koje se može zabaviti cijela obitelj. Novi sladoled u svim pakiranjima donosi Ledo Medo sličice, a u nekima skriva i termo sličice – nakon što ih prekrijete rukom i ugrijete, pokazat će vam se slika koja u edukativnom albumu prikazuje skriveni trag za pomoć u potrazi rješenja.

Kako bi zabava bila još bolja skinite najnoviju besplatnu aplikaciju i  odvedite Ledu Medu do skrivenog blaga. Zabavna aplikacija ima genijalnu „Ledo avantura“ igricu u kojoj Ledo Medo skuplja sladolede i zlatnike. Kada se umorite od igranja, upalite kameru unutar aplikacije te se fotografirajte i vašu fotografiju uredite fora naljepnicama, maskama, šeširima, novčićima ili Ledo Medo ikonicama te drugim cool efektima kako bi imali uspomenu na nezaboravan doživljaj.

Uživajte u fantastičnom sladoledu i marljivo skupljajte sličice, jer ako pošaljete popunjeni letak iz albuma sa svim naljepnicama, osvojit ćete Ledo Medo plišanu igračku!

 

Share.

Comments are closed.