KRUPS hladnjak za vina JC4008

0

KRUPS hladnjak za vina čuva sva vaša omiljena bijela, crna, rose i pjenušava vina kako bi bila savršeno ohlađena, s dvostrukim temperaturnim zonama koje pružaju idealne uvjete za starenje i trenutni užitak.

 

Ovaj hladnjak za 16 boca sadrži jednostavan digitalni zaslon s elegantnim efektom ogledala koji se besprijekorno uklapa u bilo koji interijer.

Dvije prilagodljive zone hlađenja omogućuju hlađenje vina do savršenstva ili čuvanje svih omiljenih bijelih, crnih, rose ili pjenušavih vina ohlađenih na njihovu optimalnu temperaturu za serviranje.

Kontrola temperature s ekstremnom preciznošću postignuta je kroz Peltierov efekt koji omogućava tihi rad uz minimalnu vibraciju.

Komora za sazrijevanje s podesivim temperaturama od 12 ° C do 18 ° C ima idealne uvjete za dozrijevanje vina osiguravajući konstantnu temperaturu, ograničene vibracije i sklonište od svjetlosti.

Rashladna komora s podesivim temperaturama od 8 ° C do 18 ° C čuva vaša omiljena bijela, crna, rose i pjenušava vina na savršenoj temperaturi za trenutni užitak.

Visokokvalitetni digitalni zaslon olakšava kontrolu temperature u komorama.

Hladnjak za vina JC4008 ima kapacitet 16 boca što je sigurno dovoljno prostora za sva vaša omiljena vina koja će iz godine u godinu doživjeti svoje savršenstvo.

Hladnjak vina KRUPS model JC4008 može se kupiti u svim trgovinama Elipso.

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.