Kristina Burja i Vanja Horvat uživale u Salzburgu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modna dizajnerica Kristina Burja nakon Milana, ovog vikenda predstavila je svoj dizajn i u Salzburgu, u sklopu svjetskog prvenstva u preponskom jahanju Mevisto Amadeus Horse Indoors, a koji okuplja svjetsku elitu.

kristina-burjaNa ovom poslovnom putu Kristini je društvo pravila prijateljica Vanja Horvat, koja je prvakinja Hrvatske u jahanju za amatere i velika ljubiteljica konjičkog sporta. Prijateljice su spojile privatno i poslovno i odlično se provele, uživajući  u predbožićnom ugođaju i kupnji darova za najmilije, kao i na samom turniru koji je trajao tri dana i nudio bogat program.

Krie design već je neko vrijeme dostupan u Salzburgu, u concept storeu Poligon, koji je organizirao reviju u zabavnom dijelu programa ovog događaja. Reviju je  prenosilo 30 televizijskih kuća, a komplimente za kolekciju Kristina je dobila i od glavne pokroviteljice turnira, gospođe  Iris Porsche.  

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.