MODA   PROMO  

Kolekcija nakita Juno koja nosi prkosno i snažno ime „Kontra” oduševljava svakim komadom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Juno Kontra

Usprkos svim nedaćama, brend Juno je lansirao novu jesensku kolekciju – JunoSILVER, JunoGOLDPLATED, JunoPEARLS i JunoCHI

Od najstarijih vremena, nakit se smatra oblikom osobnog ukrašavanja, ima moć biti vrlo posebna sitnica radi koje se osjećamo jedinstveno, a i nerijetko je nazivan i ženinim najboljim saveznikom. Nadalje riječ je o mnogima najdražem modnom dodatku koji često ima i posebnu sentimentalnu vrijednost.

S nestrpljenjem se iščekivala nova kolekcija već svima poznatog brenda nakita Juno. Nakon nažalost, odgođene kampanje proljeće/ljeto zbog novonastale situacije u svijetu, nova kampanja pokazala je prkos. Prkos da se izdigne iz svih nedaća koje je okružuju, prkos da nadiđe sve sive prognoze koje su se nad njom nadvile. Upravo radi toga, nova kolekcija dobila je i prikladno ime – Kontra.

Riječ kontra karakteristična je za Dalmaciju iz koje dolazi i sama stvarateljica i kreativka ovog posebnog nakita – Anita Dujić.

Juno 05

Brend Juno je oduvijek i bio kontra trendova koji se izmjenjuju nevjerojatnom brzinom, kontra nametanja i povodljivosti. Juno nakit je vječan, svevremenski i prikladan za sve prigode, bez obzira radi li se o dnevnoj šetnji ili pak večernjem izlasku. Svi komadi nakita su jedinstveni i personalizirani te se stvaraju s posebnom pažnjom.

Juno 10 Minimalizam koji je, slobodno bi mogli reći i zaštitni znak ovoga brenda, snažan je odraz snage žene koja nosi ovaj nakit. Žene koja je svoja, jedinstvena i samouvjerena. Brend Juno odlučio se prepustiti nemirnim vodama koje ga okružuju i jednostavno njima ploviti.

Anita nikada ne miruje te neprestano u svemu traži inspiraciju, a u ovim neizvjesnim vremenima dizajnirala je još jednu kolekciju nakita s kojom se iznimno ponosi. Tako je nova jesenska kampanja zamišljenja u obliku četriri seta, točnije četiri Juno linije, a one su JunoSILVER, JunoGOLDPLATED, JunoPEARLS i JunoCHI.

Linije su prepune jedinstvenih oblika i detalja te je moguće pronaći za svakoga po nešto. Jesenska kolekcija obuhvaća razne ogrlice, naušnice, narukvice i prstenja s ljubavlju napravljeni koristeći samo najbolje materijale. Neizostavna JunoCHI linija nakita, izrađena je od zlata, dragog kamenja i dijamanata.

Svi se volimo razveseliti ponekom sitnicom ili istom razveseliti svoje voljenje. Ako ste u potrazi za idealnim nakitom koji će biti jedinstven i personaliziram ili pak tražite onaj wow efekt koji će podignuti vašu odjevnu kombinaciju, a u isto vrijeme izgledati posebno, na službenom web shopu Juno ili putem društvenih mreža, možete pronaći svoj favorit.

Foto: Rajna Raguž

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.