KNJIGE  

Književni dvojac Larí Marí predstavlja novi roman ARMATI

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Uspješni književni dvojac Larissa Kunić i Marieta Kola predstavljaju novu knjigu:

Roman ARMATI treći je nastavak ciklusa Proze koja liječi

 

Književni dvojac Larí Marí, dobitnice Kiklopa i autorice čiji su književni hitovi Bez ljubavi i mržnje i Zlatni Mjesec ušli u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice, kao duševne savjetnice s dugogodiš­njom privatnom praksom svoje umijeće pretaču u fantastičnu Prozu koja liječi.

Novi roman s podnaslovom „Potraga za životnim pozivom“ izvrsnog i nagrađivanog književnog dvojca, spoj je duboke psihološke priče i proze koja liječi, a napisan je kao vrhunski psihološki triler!

Novi roman započeo je svoj književni put, a prve dvije knjige ciklusa Proze koja liječi još uvijek se ne skidaju s vrha ljestvice čitanosti!

Armati je briljantno napisan i nadasve nadahnjujući roman, inspiriran istinitim pričama.
Spoj lijepe književnosti, filozofije i duhovnosti pretočen je u magičnu priču koja će vas povesti na put otkrivanja vašeg životnog poziva.

Uskrs u Veneciji. Pomrčina Sunca skriva veliku tajnu zbog koje dječak Ian Artanian ostaje bez obitelji. Kako bi iskupio grijehe svojih najmilijih i shvatio zašto je baš on jedini preživio, kreće u potragu za svojim životnim pozivom. Taj vitez duhovnosti na putu istine korača kroz medicinu, teologiju, filozofiju i psihologiju tražeći u sebi, a time i u svima nama, duboko potisnuti ili neo­sviješteni dar s kojim se svatko od nas rađa. To je talent zbog kojeg se razlikujemo od drugih ljudi, nešto samo naše i jedinstveno, često različito od posla kojim se bavimo.

Ianovo poslanje po­vezano je sa zastrašujućom obiteljskom tajnom koja mu se poput slagalice otkriva u snovima. Priča koja ga noćima budi skriva mi­sterij čiji trag ga vodi do Teste, napuštenoga venecijanskog otoka s kojega huče riječi:

Životni poziv najdublja je svrha našeg postojanja i zato se odvažite i zakoračite u potragu života!

 „Era Vodenjaka. Ljudska se vrsta uspinje strmo i zavojito prema spasenju. Naše duše koračaju uzbrdo prateći put svjetlosti koji nam širi vidike. Onaj tko zapne, poklekne ili padne može se dići, ali onaj tko odustane, ostaje u kaljuži nesvijesti.

Koprcam se tim putem popločanim nadom vjerujući da tako mora biti i da je samospoznaja najveća sreća koju će moja duša osjetiti. Ja sam jedan od regruta pozvan za viši cilj. Moje je biće satkano od suptilnih vibracija koji opsjedaju sjene duša. Mnoge od njih više nisu među nama, ali ja sam pozvan da ispričam njihove priče. Želim samo postati čovjek koji prenosi istinu, voli bližnjega svoga, djeluje pravedno i ostvaruje najdublju bit svoga postojanja.“

Foto: Press

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.