Katica Wolf: Poziv za mlade koji vole prirodnu kozmetiku

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Suvremena žena i Katica Wolf pozivaju mlade koji vole prirodnu kozmetiku da se pridruže na radionicama u Violi uz popust od 20%:


Razgovaram danas sa jednom klijenticom koja se zali da njene dvije kćeri bas ne prihvaćaju kozmetiku koju ona izrađuje i da joj je jako zao zbog toga.

Osim toga, zaključile smo od kolike važnosti bi bilo da mladi sto prije počnu koristiti i shvaćati prednosti prirodne kozmetike za njihovo zdravlje i zdravlje njihove djece.

I tako sam došla na ideju koju evo odmah realiziram.

Naime, kako bih približila prirodnu kozmetiku sto većem broju mladih odlučila sam dati 20% popusta (trajno) za sve učenice/ke, studentice/te na sljedeće radionice:

Izrada kreme za lice, maske za lice i lanolinske kreme

Izrada dezodorana i paste za zube

Izrada krutih i tekućih šampona i regeneratora

Izrada kakao pločica, blazama za usta i pilinga

Izrada prirodne ljetne kozmetike

Nije da ne vjerujem ljudima, ali ipak, popust ostvarujete uz predočenje dokumenta kojim potvrđujete svoj status.

Veselim vam se dragi mladi ljudi i rado ću vas uvesti u svijet prirodne kozmetike koju ćete izrađivati onako kako vi želite i prema svojim potrebama.

Vidimo se :)”


Katica Wolf: katica.wolf@aromaterapijaviola.com

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.