Kampanja “Sve što jesam”- bezvremenska udobnost toplih dana koje donosi proljeće

0

Parfois nas u svojoj novoj kampanji poziva da se prepustimo svježini i lakoći koju donosi nova sezona. Kampanja “Sve što jesam” obuhvaća bezvremensku udobnost toplih dana koje donosi proljeće.

Glavno nadahnuće nove Parfois kampanje je identitet žene koja je samopouzdana, opuštena i neopterećena pravilima. Parfois žena nije vezana uz prošlost, ali ju prihvaća kao nešto što je dio nje. To je žena koja nadahnjuje i koja ukazuje na to da ne smijemo slijediti unaprijed zamišljenje ideje bez da ih prethodno ispitamo. U današnje vrijeme koje karakterizira preopterećenost informacijama, nema boljeg dokaza o poznavanju samih sebe od toga što uistinu želimo biti.

Parfois haljina duga

Nova kolekcija ističe se profinjenim i minimalističkim detaljima i oblicima. Boje koje prevladavaju u kolekciji su tople, dramatične i tropske, te dolaze u obliku elegantnih silueta koje čine ravnotežu između svakidašnje i visoke mode. Ističu se materijali poput prirodnih vlakana i slame, a cvjetni i grafički print na laganim tkaninama donose zanimljive kontraste.

Kampanja “Sve što jesam” doziva tople dane i predstavlja odmor za naše misli i sve ono što želimo postići. Kada je žena sposobna prihvatiti svoju prošlost, onda je spremna biti i vlasnik vlastite budućnosti.

Parfois haljina maslinasta

Budite opušteni, odaberite modne kombinacije idealne za izlazak i nosite ih kod kuće, bosi. Odaberite modne dodatke ne ograničavajući se u bojama. Uživajte u toplim danima uz Parfois kolekciju i pozdravite proljeće!

Novu kolekciju pronađite u trgovinama Parfois u Arena Centru u Zagrebu, u Avenue Mall centru u Osijeku, u Supernova centru u Zadru i Westgate shopping centru u Zaprešiću, te u svim Sportina trgovinama u Hrvatskoj.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.