Kako se danas šopingira u modnom gradiću na otvorenom?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Designer Outlet Croatia safe shopping

Siguran shopping u Designer Outletu Croatia

Ljubitelji shoppinga i modnih trendova ponovno imaju mogućnost zaviriti u ponudu preko 100 fashion i lifestyle brendova koje nudi modni gradić na otvorenom, Designer Outlet Croatia. Od subote, 9.5. radno vrijeme centra biti će od 10 do 20 sati, a od 11.5. otvaraju se i ugostiteljski objekti unutar centra, naravno, uz provođenje propisanih sigurnosnih mjera.

Već otprije poznat po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i šarmantnom ugođaju modnog gradića, Designer Outlet Croatia danas svojim posjetiteljima nudi novo iskustvo shoppinga na otvorenom u još sigurnijim uvjetima. S obzirom da je riječ o centru na otvorenom uz puno prostora, čekanja na ulasku u centar nema, no trgovine unutar centra ograničile su broj kupaca kako bi se svi mogli pridržavati propisane fizičke udaljenosti od 2 metra.

Bez obzira na provođenje mjera zaštite, pred trgovinama nema čekanja, osim iznimno u dvije do tri velike trgovine. Trgovci i osoblje centra obavezni su nositi maske, a pri ulasku u trgovine za kupce je obavezna dezinfekcija ruku. U javnom prostoru centra postavljeni su punktovi za dezinfekciju, kao i sigurnosne preporuke za posjetitelje.

Isprobavanje odjeće je moguće u većini trgovina i kontrolirano je od strane trgovaca koji nastoje posjetiteljima kupnju učiniti što jednostavnijom. Sukladno mjerama zaštite, isprobana odjeća prije povratka u trgovinu ostaje u izolaciji prema preporukama epidemiologa, a odjeća koju nije moguće isprobati prije kupovine naknadno se može vratiti uz povrat novca. Ipak, senzacionalna ponuda povodom ponovnog otvaranja nudi širok izbor aktualnih proljetnih trendova, ali i onih koje jedva čekamo nositi u nadolazećoj ljetnoj sezoni.

Iako shopping danas izgleda nešto drugačije od uobičajenog, Designer Outlet Croatia čini se kao savršena destinacija jer nam uz ugodnu šetnju na svježem zraku omogućuje i kupovinu uz neodoljive popuste kojih smo se zadnjih dana zaželjeli.

Sve informacije o ponudi centra i sigurnosne preporuke za posjetitelje dostupne su na www.designeroutletcroatia.com.

Foto: PR

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.