Kako sam odlučila biti sretna?

0

Jeste li se ikad našli u situaciji da ste nezadovoljni izgledom? Poslom? Partnerom? Životom? Znate onaj osjećaj s kojim se budite, koji vas prati u stopu i zbog kojeg se više ne smijete glasno? Onaj osjećaj koji je tu prisutan već toliko da ste na njega i navikli. Ne znate otkad je tu i iskreno, bilo bi vam i neobično da ga nema.

Znate li da je upravo taj osjećaj isključivo vaš odabir? Svatko od nas ima jedinstveno životno iskustvo. Jedinstveno poput otiska prsta. Svi događaji iz vaših života od djetinjstva do danas i vaše pridodavanje značaja i vrijednosti svakom tom događaju isplelo je vaše današnje “Ja”. Danas smo odrasli. Od nas se očekuje da to “Ja” ima odgovore, ciljeve, bude spremno na izazove, nije ranjivo jer više nije dijete. Vaš je odabir kako ćete gledati na to iskustvo.

Osamdesetih godina prošlog stoljeća rodila se djevojčica drugačija od drugih. Marta. Marta je u svojim najranjivijim godinama bila vrlo nezadovoljna svojim izgledom koji je odudarao od vršnjaka, i koji je okolina redovito i na glas primjećivala. Ona je danas mlada žena, koja je prihvatila sebe i samim time odlučila biti zadovoljna! To je Martin odabir unatoč nepodržavajućoj okolini. Njena je želja pomoći Vama da budete sretni. Put nije jednostavan, samo da znate, ali se isplati!

Svakog mjeseca predstavit ću vam novu životnu priču u kojoj sam odlučila pobijediti, ne bi li i Vas potakla na tu divnu promjenu. Sigurna sam da se svatko tko čita ovaj tekst želi osjećati dobro u svojoj koži. Vjerujte mi, može se! Marta je, naime, obla. I osjeća se sjajno!

Share.

Comments are closed.