Kako komunicirati dlanovima

0

Darinka Bertović

 

Autorica: Darinka Bertović
Certificirana aromaterapeutkinja i holistička aromaterapeutkinja

 

Vjerovali ili ne, jedna od najčešćih rečenica koju čujem od svojih klijenata je da je teško pronaći kvalitetnu masažu. Bilo gdje u svijetu. I mogu vam reći da mi je zapravo žao, jer terapija dodirom, terapija masažom je prekrasna terapija, odličan alat koji ima samo ima koristi za nas i naše tijelo. Nema nuspojava, nema kontraindikacija. Jedina je preporuka da se ne odlazi na masažu u slučaju povišene tjelesne temperature i neposredno nakon konzumacije alkohola ili hrane.

Zato sam odlučila kreirati program na kojem ću svojim polaznicima prenijeti svo znanje koje sam stekla radeći ovaj posao.

Program koji spominjem sam nazvala “Kako komunucirati dlanovima”. Želja mi je da vas naučim kako dlanovima čitati poruke koje nam šalje tijelo i njegova tkiva i tako zauvijek promijeniti vaš pristup masaži i ljudskom tijelu. Nakon ovog programa, ljudsko tijelo vam više nikada neće izgledati isto. A vaši klijenti će vam to uzvratiti dugogodišnjom vjernošću.

Program će se odvijati u manjim grupama, do maksimalno 3 para. Ideja je da jedni drugima budete tijelo i da se mijenjate, jer što više puta obradite ljudsko tijelo, to ćete više biti sposobni čitati promjene na tkivima – uglavnom mišićno koštanog sustava (mišići, tetive, ligamenti, kosti i zglobovi), ali i unutarnjih organa, kože, očiju, kose.

Ako ste maser koji bi želio popraviti svoju tehniku ili početnik koji želi naučiti dovoljno da može obradovati svoje ukućane, ako se pitate da li je uopće moguće komunicirati dlanovima, odnosno ako želite naučiti sve ono što nigdje drugdje niste mogli naučiti – onda je ovaj Program pravo mjesto za vas!

U školama masaže, na raznoraznim edukacijama, vikend tečajevima uglavnom se pokazuje tehnika masaže – svejedno koja, klasična, shiatzu, medicinska, tajlandska, s vrućim kamenjem… ja ću vas naučiti kako se ponašati s klijentima, ima li razlike između muškog i ženskog klijenta, koje uvjete klijenti moraju ispuniti, ali i vi kao terapeut, što napraviti da se klijenti s vama osjećaju sigurno i zaštićeno, kako prepoznati stanja i promjene, kako ih tretirati i otkloniti kako bi se klijenti osjećali bolje nakon masaže, kako prepoznati i tretirati hematome, ciste i različite traume na mekom tkivu i zglobovima i kostima, koje dijelove tijela ne masirati, što nikada ne napraviti, kako se ponašati kada nas klijenti pitaju pitanje koje nam je neugodno ili na koje ne znamo odgovor, kako prilaziti tijelu, a posebno zoni genitalija i donjeg dijela trbuha, što tamo smijemo, a što ne smijemo raditi i puno toga drugoga.

Program započinje 23. 9. 2017. godine.

Pročitajte detaljnije

Foto: Pixabay

Share.

Comments are closed.