Kako dom pretvoriti u mirisnu oazu mira?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bioeterica etericna ulja

Više nego ikada provodimo vrijeme doma, neizvjesnost izaziva stres i anksioznost. Od iznimne je važnosti dom pretvoriti u oazu mira.

Ova godina promijenila je naše navike u svakom obliku te znatno utjecala na našu svakodnevnicu. Više nego ikada provodimo vrijeme doma, a kako vrijeme sve više odmiče, izgleda da se to neće ubrzo promijeniti. Promjene svih životnih navika, rad od kuće i neizvjesnost utječu na stanje naše psihe izazivajući stres i anksioznost. Uzimajući sve to u obzir, od iznimne je važnosti naš dom pretvoriti u oazu mira. Kao pomoć u tome, hrvatski brend organskih eteričnih ulja Bioeterica predstavio je mješavine ulja koje instantno utječu na raspoloženje, opuštaju, ublažavaju stres i osnažuju. Osim ulja, u svojoj ponudi imaju i prekrasne minimalističke difuzore Casa koji su prošle godine zaludili cijeli svijet.

Bioeterica se odlučila proizvoditi čista i organska eterična ulja poštujući najviše standarde kvalitete, čistoće i sigurnosti. Na tržištu su predstavili pet mješavina eteričnih ulja nazvanih po poznatim vjetrovima – Burin, Maestral i Tramontana te Aria Dalmatica i Preventiva Dalmatica.

Burin je 100% čista i organska kombinacija eteričnih ulja koja bistri um, poboljšava pamćenje, potiče kreativnost, timski rad i jača koncentraciju, a idealno je rješenje ako trebate dodatnu pomoć pri radu od kuće. Maestral ćemo koristiti uz jutarnju kavu kako bismo prije radnog dana otklonili napetost, opustili um te udahnuli novi životni optimizam, radost i lakoću življenja. Kombinacija ulja pod nazivom Tramontana smiruje, duboko opušta, ublažava stres i tjeskobu. Kada je radni dan gotov i svi izazovi su iza nas tada nas ona dodatno opušta i smiruje. Tramonata je idealna za korištenje prije spavanja ili opuštanje uz čašu vina ispred televizije.

 

Difuzori – prekrasan dodatak vašem interijeru

Ultrazvučni difuzori raspršuju eterična ulja s vodom u obliku maglice, pa se pritom pored ovlaživanja zraka postiže i efekt boljeg i ugodnijeg raspoloženja. Zahvaljujući razvijenoj tehnologiji, difuzor ne zagrijava eterično ulje, čime se zadržavaju osnovne karakteristike i ljekovitost. Osim što kombinira aromaterapiju i ovlaživanje zraka, zaslužan je i za pročišćavanje zraka i stvaranje umirujućeg okruženja.

Bioeterica u svojoj ponudi ima nekoliko difuzora i nebulizatora od kojih se svakako Casa najviše ističe svojim minimalističkim dizajnom. Dolazi u tri boje (crni, bijeli i rozi) te dva oblika raspršivanja (kontinuirano i u intervalima). Lako ga je uklopiti u svaki interijer jer služi i kao svojevrsni ukras domu.

Među njihovim organskim uljima možete pronaći i pojedinačna eterična ulja poput lavande, naranče, limuna, eukaliptusa, ali i mnogih drugih. Sve o ostalim proizvodima Bioeterica možete saznati na www.bioeterica.hr.

Foto:  Antonio Bronić

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.