Kad vražićak kaže DA, a mi kažemo NE

0

Black Friday ludilo samo što nije počelo, a LELO, vodeći svjetski brend u kategoriji luksuznih intimnih proizvoda, želi da širom otvorite oči i promislite o šoping listi koju ste sastavili – prestanite kupovati stvari samo zato što mislite da ih trebate.

Poznat vam je onaj osjećaj dok stojite ispred ormara prepunog odjeće, a ipak se brinete jer nemate ništa za obući? I onda dođe velika rasprodaja i čujete strašnog vražićka u glavi koji vam govori da izvadite kreditnu karticu i kupite još jedan par cipela koji vam zapravo uopće ne treba? I iako vas slatki, mali anđeo upozorava i kaže “ne” – ding dong, cipele su ovdje, vi imate osmijeh od uha do uha i u tom trenutku ne trebate više ništa na svijetu.

Ali, stanite na trenutak. Vidite li se za mjesec dana kako stojite ispred ogledala u tim cipelama i razmišljate “zar je ovo stvarno bilo potrebno?” Vjerojatno vam se više i ne sviđaju. Potplati su potpuno uništeni, peta samo što se nije pukla i shvatite da zapravo imate sličan par negdje na dnu ormara. Isplati li se ulagati u nešto što će vas za mjesec, dva iznevjeriti? Nešto privremeno? Jeste li se ikad zapitali zašto uporno kupujete stvari koje uopće ne trebate?

Kako bi bilo da jednom, za promjenu, investirate u nešto što će trajati zauvijek? Nešto što će vas učiniti sretnim i zadovoljnim kad god to poželite? Onu jednu stvar koja koja neće izgubiti svoju čaroliju za mjesec, dva? Samo zamislite koliko vam može pružiti…I nijedne cipele na svijetu ne mogu zamijeniti taj osjećaj.

A taj osjećaj ide ovako – cijelo tijelo se zagrijava, tinja, a zatim gori sve dok se ne predate, pružajući vam najveći “O” koji ste ikad doživjele. Ovaj osjećaj je sinonim za zadovoljstvo i sreću žena diljem svijeta. To je sinonim za SONU. Počastite se izuzetnim orgazmom, koji će biti još i bolji jer će SONA biti na popustu na lelo.com.

Ne kupujete stvari. Kupujete ono kako se zbog njih osjećate. A kako zvuči osjećaj istraživanja? Zašto se ne nagradite izuzetnim zadovoljstvom koje dolazi iznutra i izvana sa SORAYOM – istinski prekrasnom za imati i čuvati. Sa svojih osam različitih vibracija, dozvolit će vam da svaki put istražite različitu senzaciju – što znači da vam baš nikad neće dosaditi.

Stoga, zašto ovaj put ne učinite nešto drugačije – uložite u dugotrajno zadovoljstvo. Pronjuškajte na lelo.com i prepravite svoju Black Friday listu – vrijeme je da počnete kupovati ono što je nužno.

Share.

Comments are closed.