Jedna krema za dugotrajnu hidrataciju cijelog tijela? – Da, pronašli smo formulu!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

CETAPHIL losion

Hidratacija kože nikad nije bila jednostavnija

Njega i hidratacija kože te svakodnevno čišćenje, prvi su od uvjeta za očuvanje zdravog i lijepog tena. Dobra rutina za njegu kože pomaže obnoviti prirodnu ravnotežu kože i održavati njezin zdravi izgled. Upravo iz tog razloga, za postizanje vidljivih i željenih rezultata, posebice u ljetnim mjesecima dodatnu pažnju trebali bismo posvetiti odabiru odgovarajućih losiona. U nastavku vam donosimo detalje proizvoda koji će zaštiti i ojačati vašu kožu te ujedno osigurati njegovan i zdrav izgled.

Više od 70 godina iskustva u dermatologiji pridonijelo je stvaranju formulacije Cetaphil asortimana proizvoda za hidratizaciju kože s učinkovitom, ali i blagom formulom prikladnom za sve tipove osjetljive kože.

 

Cetaphil losion za 24 h intenzivne hidratacije

Losion je osmišljen kao all-in-one proizvod, jedini koji će vam trebati kako bi vaša koža bila adekvatno hidratizirana i spremna na sve izazove užurbane svakodnevice. Zahvaljujući formuli s inovativnom kombinacijom pet temeljnih sastojaka, losion brzo djeluje, dugotrajan je i prikladan za suhu i zahtjevnu kožu.

Cetaphil losion 24 h intenzivna hidratacija

Cijena 107,77 kn

Osim što je namijenjen za upotrebu na cijelom tijelu, uključujući i lice, preporučuje se za dubinsku hidrataciju nakon izlaganja suncu. Regeneracija i regulacija ravnoteže vlage u koži u prvom je planu nakon jakih sunčevih zraka, a Cetaphil losion 24 trenutno će obnoviti kožu i osigurati joj mekoću narednih 24 sata. Svi proizvodi iz linije Cetaphil hipoalergeni su i klinički ispitani što osigurava sigurno korištenje proizvoda uz dugotrajnu hidrataciju u svako doba dana i u svim vremenskim uvjetima.

Cetaphil proizvodni dostupni su u ljekarnama po preporučenim cijenama.

Otkrijte ostale proizvode iz linije Cetaphil na www.cetaphil.com/hr

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.