Jedan od 7 milijardi

0

Jedan od 7 milijardi…da, vi ste jedan od 7 milijardi stanovnika na Zemlji.

 

Koliko ljudi ima na Zemlji upravo u ovom trenutku i kojom brzinom se taj podatak mijenja? Kliknite na link i provjerite!
www.worldometers.info

Kad pogledate u ovaj mjerač svjetske populacije, životi se pretvaraju u brojke, lete nam pred očima.

Nemojte dozvoliti da vaš život bude samo brojka! Ne bojte se promjena, ne bojte se preuzeti rizike, ne bojte se koračati putem svojih snova! Najgora opcija je stajati u mjestu i ne pokušavati činiti ništa. Uživajte u svakom trenutku i budite zahvalni na svemu. Živite život, volite život, uživajte život.

 

Share.

About Author

Marijana Glavaš

Marijana Glavaš je poduzetnica, vlasnica Moje Asistence i portala Suvremena žena. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Na Poslovnom učilištu je završila verificirani program usavršavanja te stekla titulu Menadžera u malom poduzetništvu. Ističe da je za dosadašnji uspjeh u poduzetništvu, osim uloženog rada i truda, zaslužno umrežavanje i razvijanje poslovnih odnosa. U poduzetničku avanturu se upustila nakon višegodišnjeg rada za korporaciju. Oduvijek je sanjala o vlastitom biznisu, što je na kraju i ostvarila. Uvijek je prihvaćala nove izazove na svom životnom putu, tako da je i pisanje kolumne nešto što radi sa zadovoljstvom.

Comments are closed.