Izazovi neovisnosti

0

Brojni izazovi stoje pred čovjekom kad nisi dio neke zajednice, kluba, tima, stranke ili udruženja… Nemaš se gdje nasloniti ili povući za rukav kad treba…

Međutim, svaki put kad osjetiš tu potrebu, moraš se sam snaći… I onda naučiš i vježbaš… Pa tako opet sljedeći put… I onda je to kao da dižeš utege svaki dan… Ovi koji se stalno oslanjaju, ostaju slabi kad im izmaknu “podlogu”… Podloga ovih koji su dovoljno hrabri da se oslone na sebe, ima duboki korijen… Nekima nevidljiv, nekima neshvatljiv, ali dovoljno zanimljiv da se stalno pitaju: “Pa kako…?”

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.