Izazovan aspekt Jupitera i Neptuna – Sanjajte, ali otvorenih očiju

0

Na snazi je izazovan aspekt između Jupitera i Neptuna,  egzaktan će biti u razdoblju od 11. do 17. 1. te u razdobljima od 15. do 23. 6. i dijelom u drugoj polovini rujna.

Ovaj izazovni aspekt budi sanjarski duh, suosjećanje, donosi nove vizije, idealizam.

Težimo prema iskustvima koji proširuju našu svijest i znanje.
Ima nešto duboko religiozno u ovom aspektu, tako da nam je potrebna vjera kako bismo krenuli u ostvarenje svojih ciljeva. Kad je vjera poljuljana, dolazak na cilj je neizvjestan, lako ćemo po putu zalutati.

I koliko god ovaj aspekt ima svoje dobre strane jer se s njim nesebično žrtvujemo za dobro, može nam i zamagliti realan pogled na stvarnost. Sanjarimo, maštamo, vjerujemo, a sve smo dalje od onoga što uistinu jest.

Zato bi trebali biti na oprezu jer neke naše prosudbe i percepcije možda neće biti najrealnije. Lako sami sebe zavaramo, odnosno dopustimo drugima da to učine. Pazite kome poklanjate povjerenje. Laž i neiskrenost su česta pojava, no bit će otkriveni.

Ponese nas zanos, lažno obećanje, vjera da je moguće, a potom se sudarimo sa zidom i razočaramo. Slike koje smo iscrtali u svom umu se raspadaju, a suočavanje sa stvarnošću nekad može biti teže podnošljivo.

Čuvajte se moralnih propovjednika, lažnih učitelja, gurua, duhovnih vodiča – onih koji govore ‘velike istine’ iza kojih ne mogu stati svojim djelima i primjerom.

Ovisnosti mogu biti u porastu.

No isto tako spremniji smo nesebično pomoći slabijima, nemoćnima i onima u nevolji.
Dobro ide od kreativnog izražavanja, širenja svjesnosti, umjetnosti, meditacije.

Ovom aspektu bit će naročito podložni Blizanci, Djevice, Strijelci i Ribe.

Autorica: Julijana Oremović
Astrologinja i životna savjetnica

www.julijanaoremovic.com

Share.

Comments are closed.