Ivana Kindl predstavlja videospot za novi singl „Najbolje“

0

Zagreb, 18. studenog 2016. – Nakon što je „Najbolje“, novi singl Ivane Kindl, predstavljen u digitalnom obliku i kroz radijski eter, stiže nam i službeni prateći videospot, redatelja Tomislava Horvatinovića! U snimanju videospota sudjelovala je i nekolicina Ivaninih dragih susjeda – kvartovski klinci, kojima je ispunjena želja da sudjeluju na snimanju glazbenog spota!

POGLEDAJTE VIDEOSPOT

spot

Ivana Kindl, jedna od najjačih hrvatskih vokalistica, ‘neprikosnovena u vokalnim improvizacijama’ kako ju je opisala i Josipa Lisac, predstavlja videospot za svoju funk-soul poslasticu „Najbolje“, koji je sniman u Zagrebu, a dostupan je putem njenog službenog YouTube/Vevo kanala:

Glazbeni spot za pjesmu „Najbolje“ treća je suradnja Nexus produkcije s Ivanom Kindl. Kako nas je atmosfera pjesme ‘kupila’ na prvu, odlučili smo brzim kadrovima dodatno razigrati pjesmu, a drago nam je da su nam se na setu priključili i Antonio Geček (truba) te Ivica Premelč (sax)“ istaknuo je  redatelj Tomislav Horvatinović.

U glazbenom spotu uz Ivanu, Antonia i Ivicu pojavljuju se i Laura, Borna, Maks, Vita, Dora, Vito, Leon i Kala, kvartovski klinci kojima je na ovaj način Ivana ispunila želju da sudjeluju na snimanju glazbenog spota.

ivana-kindl1Videospot je sniman na nekoliko prepoznatljivih zagrebačkih lokacija – šetalištu uz Trg kralja Tomislava, na Strossmayerovom šetalištu, Mesničkoj ulici, u Dboxx storeu,  ali i kod garaže u Velikoj Gorici. Za produkciju je bila zadužena NEXUS ekipa – Tomislav Horvatinović (režija, montaža), Stjepan Dolenec (DOP), Sonja Jug (stilistica), Michelle Milardović (make-up) i Ivanin menadžer Marko Horvat (izvršna produkcija).

 
Novi singl „Najbolje“ je izvrstan nastavak na plesnu pop funk atmosferu pjesme „Dobra stvar“, kojim Ivana svoje slušatelje zvukovno odvodi na live-session nekog soul kluba, u kojem pozornicu dijeli s besprijekornim glazbenicima kao što su Vlado Mirčeta, Alen Križaj, Luka Maričić, Jurica Leikauff, Ivica Premelč i Antonio Geček.

Izuzetno mi je drago da je singl „Najbolje“ našao put do slušatelja, što potvrđuje ulazak na Top 40 ljestvicu singlova. Slušatelji potvrđuju da feel-good atmosfera i funky groove ovog singla predstavljaju osvježenje, a bitno je stalno naglašavati poruku koju šaljemo pjesmom, a ona glasi: odbaci sve okove, voli i budi ono što jesi!“ rekla je Ivana Kindl.

Novi zamah koji je Ivana dobila suradnjom s Universal Music Hrvatska, kao i izniman uspjeh singla „Dobra stvar“ koji se na službenoj Top40 ljestvici singlova zadržao 30 tjedana, rezultirali su funk soul bombom „Najbolje“. I ovog puta pjesmu autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj (glazba) te Ines Prajo (tekst).

Foto: Universal Music

Share.

Comments are closed.