Istražite IKEA katalog 2021.

0

Ovogodišnji IKEA katalog inspirativan je priručnik pun savjeta prilagođenih raznim budžetima, ali i praktičnih ideja, novih uzbudljivih proizvoda te poznatih favorita.

Ovogodišnje izdanje IKEA kataloga je i jubilarno; njime se obilježava 70. rođendan ove publikacije.

Katalog je pretvoren u digitalni priručnik, jednostavan i uvijek dostupan bilo kome, u bilo kojem trenutku, i na svakom mjestu. Olakšan mu je pristup, kao i njegovo spremanje, što je posebno korisno u malim životnim prostorima.

IKEA katalog 2021. prepun je nadahnuća i savjeta o tome kako domove diljem svijeta učiniti ugodnijim, pametnijim, održivijim i ljepšim za sve divne ljude koji žive u njima.

Osim što je prikladniji i pristupačniji, digitalni katalog nudi još kreativnija rješenja i profesionalne savjete za pretvaranje bilo koje kuće u dom iz snova. Ovaj prošireni virtualni priručnik dizajniran je tako da inspirira svakoga u bilo kojem trenutku i na svakom mjestu, čime se korisničko iskustvo kataloga diže na novu razinu. Nove značajke poput hot-spotova na proizvodima prikazanima na fotografijama jamče više integrirano i olakšano iskustvo kupovine.

Izuzetno popularna tiskana verzija kataloga od 1. rujna besplatno će se moći preuzeti u robnoj kući IKEA u Zagrebu.

Online verziju možete pogledati na linku IKEA katalog 2021.

Foto: PR

Share.

Comments are closed.