Isprobajte ovog Valentinova Solidea unisex proljetni hit – vrijeme je za SOCKSforYOU BAMBOO!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

SFY-Bamboo zena u crnim carapama

Veljača je u znaku SOCKSforYOU BAMBOO dokoljenki za muškarce i žene napravljenih od posebne tkanine izrađene u Solidea laboratoriju!

Dobra vijest za sve one frajere koji su se pitali kad će Solidea i za njih osmisliti čarapu koja lijepo izgleda i koja pruža kompresiju tijekom sjedenja, ali i hodanja!

Upoznajte Solidea tkaninu, jednu od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla, od bambusove viskoze od koje su izrađene unisex dokoljenke. Njihova je kompresija zajamčena poliamidnim i elastanskim slojem zatvorenim između dva sloja bambusa, za posebno ugodan osjećaj u dodiru s kožom, odnosno, unutarnjim i vanjskim dijelom čarape. Ova struktura stvara “mikrookruženje” u tkanini koje omogućuje prozračnost i termoregulaciju kako bi koža uvijek bila suha.

SOCKSforYOU BAMBOO napravljene su od materijala koji se ističe svojom održivošću: uzgoj ne uključuje gubitak resursa i ne zahtjeva pesticide i gnojiva. Zahvaljujući njegovoj upotrebi moguće je izraditi vrlo lagane i prozračne tkanine, sposobne održati optimalnu tjelesnu temperaturu, kao i antimikrobna i antibakterijska svojstva.

Socks for you Bamboo tamno plave

SFY Bamboo sive

 

U liniji Socks for you, istraživanje materijala kombinira se s prepoznatljivim talijanskim dizajnom. Uz osnovni model(OPERA) u crnoj ili bordo boji, dostupan je i drugi model u crnoj boji(TYPE) sa motivom slova abecede.

 

SFY Bamboo plave

Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana, a ono što oduševljava je činjenica da dokoljenke dolaze i u velikim brojevima, do broja stopala 49.

Gdje kupiti?
U ljekarnama i putem web shopa www.solidea.com.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.