Isprobajte Cetaphil rutinu za zdravu i blistavu kožu!

0

Cetaphil duo

Sve što vam treba za potpunu njegu i hidrataciju
#CetaphilRoutine

Svakodnevno čišćenje, njega i hidratacija kože, jedan su od prvih uvjeta zdravog i lijepog tena. Zbog toga je za postizanje vidljivih i željenih rezultata potrebno više vremena posvetiti odabiru odgovarajućih proizvoda koji će ojačati i zaštititi vašu kožu i osigurati vam zdrav i njegovan izgled.

Više od 70 godina iskustva u dermatologiji pridonijelo je stvaranju formulacije Cetaphil i linije proizvoda za čišćenje i hidrataciju kože s učinkovitom, ali i blagom formulom prikladnom za sve tipove osjetljive kože. Nakon samo dva koraka dnevne Cetaphil rutine, nježnog čišćenja i hidratacije, vaša će vam koža biti zahvalna.

 

KORAK 1

Cetaphil losion za nježno čišćenje

Cetaphil losion za njezno ciscenje svih tipova koze Losion blage formulacije bez sapuna za nježno čišćenje svih tipova kože uklanja nečistoće, a pritom ne isušuje kožu, ne skida zaštitni sloj i ne narušava prirodnu PH ravnotežu kože.

Namijenjen je čišćenju kože i uklanjanju šminke, a dovoljno je blag, čak i za najosjetljiviju kožu beba, što ga čini idealnim proizvodom za cijelu obitelj.

U regionalnoj Cetaphil kampanji, #CetaphilRoutine, ovaj je proizvod dobio glavnu ulogu u prakticiranju face yoge, a imale su ga priliku isprobati neke od najpoznatijih influencerica s naših područja.

 

KORAK 2

Cetaphil losion za 24 h intenzivne hidratacije

Nakon temeljitog čišćenja, kožu je potrebno nahraniti, a Cetaphil losion za 24h intenzivne hidratacije brzo je upijajuća formula koja osigurava dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju za mekanu i glatku kožu. Sadrži patentirani hidratantni kompleks koji njeguje suhu kožu jedinstvenom kombinacijom pet ključnih hidratantnih sastojaka. Osim što je namijenjen za upotrebu na cijelom tijelu, uključujući i lice, dugotrajan je i prikladan za suhu i zahtjevnu kožu. Trenutno obnavlja kožu ostavljajući je mekanom i glatkom 24 sata.

Svi proizvodi iz linije Cetaphil hipoalergeni su i klinički ispitani, što osigurava sigurno korištenje proizvoda uz dugotrajnu hidrataciju u svako doba dana i u svim vremenskim uvjetima, a dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više informacija potražite na www.cetaphil.com/hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.