INTIMINA i portal Suvremena žena daruju Lily Cup Compact menstrualne čašice

231

INTIMINA i portal Suvremena žena daruju 4 sklopive Lily Cup Compact menstrualne čašice izrađene od medicinskog silikona

Kako sudjelovati?

 1. Pročitajte članak (sadrži i neke informacije za dobitnice) i napišite niže u komentaru (ispod teksta) u kojim situacijama navedenim u članku bi Vama Lily Cup Compact menstrualna čašica bila od najveće koristi?
 2. Zahvalni smo ako podijelite članak na svom Facebook profilu.

Dobitnike dara ćemo izvući putem aplikacije, a njihova imena ćemo objaviti u petak 7.7.2017. u 12h. Krajni rok za sudjelovanje 7.7.2017.  do 11h

Dobitnice su:
Klaudija Klaić 
Mateja Novak
Franka Poljanić
Ivana Malović

Menstrualna čašica Lily Cup Compact košta oko 200 kuna i traje čak 10 godina. Zamislite koliko se može uštedjeti!

 

Menstrualna čašica je ono što svaka žena treba ovoga ljeta!

Menstrualna čašica je osmišljena kako bi se uklopila u užurbani životni stil svake žene. Ova inovativna menstrualna čašica je sklopiva kako bi je žene mogle nositi gdje god krenu. Početak mjesečnice više nikada ne mora predstavljati hitnu situaciju!

Lily Cup Compact, novitet švedskog brenda INTIMINA, pravo je rješenje problema tijekom onih dana u mjesecu i bezbrižno uživanje na plaži! Čak 91% žena koje su je isprobale, tvrde da se više nikada neće vratiti ulošcima i tamponima!

Sve mi jedva čekamo ljeto, sunce i kupanje. I onda se rastužimo kad se sjetimo da ćemo baš u tim danima odmora dobiti mjesečnicu. I pritom znamo da nam ulošci i tamponi nisu dostatni za bezbrižno uživanje.Ove sezone nećemo dopustiti da zbog mjesečnice ne iskoristimo sve ono što nam ljeto pruža! Zaboravimo sjedenje u hladu i nekupanje! S menstrualnom čašicom Lily Cup Compact svaka žena može što god poželi, bez stalnog razmišljanja o tome kada je vrijeme za još jedan odlazak na toalet. Naravno, menstrualna čašica ne omogućava samo uživanje na plaži, možete je koristiti u svim situacijama – za bezbrižan odlazak na sastanak, na kavu s frendicama, za večernji izlazak, planinarenje, pješačenje, plesanje, vježbanje, trčanje, bicikliranje, rolanje, putovanje, ugodno spavanje…

Lily Cup Compact daje nam slobodu u svako doba dana i noći i u svakoj prilici. Čašicu stavljamo poput tampona, a menstrualnu tekućinu ne apsorbira, već skuplja. I čini to čak 12 sati, a pritom je naše tijelo uopće ne osjeća. Što znači da smo i slobodne i zaštićene!

 

Lily Cup Compact menstrualne čašice dolaze u dvije veličine, tako da će i dobitnice imati priliku odabrati veličinu koja njima odgovara.

Veličina A
Za žene koje nisu rodile ili su rodile carskim rezom. Zapremnina: 11 ml

Veličina B
Za žene koje su rodile prirodnim putem ili imaju slabije dno zdjelice. Zapremnina: 14 ml

 

Što čini Lily Cup Compact čašicu tako dobrom?

Usporedimo li je s ulošcima i tamponima, daje udobnost.  Više ne moramo razbijati glavu s pitanjem kako ćemo odijenuti bijelu haljinu ili hlače i donji dio bikinija.

To nije jedina prednost. Lily Cup Compact čašica je:

 • potpuno sigurna i higijenska – izrađena je od 100% hipoalergenskog medicinskog silikona
 • ne upija i ne osjećamo je
 • ne propušta, nema neugodan miris
 • možeš raditi što god zaželiš: plivati, plesati, voziti bicikl, pješačiti…

Svaka žena tijekom života u prosjeku potroši i do 20.000 kuna na higijenske uloške i tampone. Menstrualna čašica Lily Cup Compact košta oko 200 kuna i traje čak 10 godina, a pa zamislite koliko se može uštedjeti.

Vrijeme je za kupnju novog badića, kreme za sunčanje i japanki. Vrijeme je i za kupnju Lily Cup Compact čašice!

Ovo ljeto uživajte u potpunosti!

Lily Cup Compact menstrualna čašica dostupna je u trgovinama DM-a i na www.intimina.com.

Napomena: Vrijedi za područje RH.

Share.

231 komentar

 1. Avatar
  Kristina Cerin on

  Ljeto, vrućine, odlazak na more ili bazen te neka druga aktivnost one dane u mjesecu više nebi trebali predstavljati problem sa ovom menstrualnom čašicom. Da ne spominjem pakiranje koje je toliko zgodno i sofisticirano posebno za putovanja.

 2. Avatar
  Marijana Romic on

  Mislim da je ovo idealna stvar za mene jer nerijetko dobijem osip od raznoraznih “prirodnih” materijala na uloscima. Uz to, volim trcati, ali onaj ruzni osjecaj koji se dogodi za vrijeme trcanja i stvara neugodu me stvarno iritira…zbog toga zelim probati menstrualnu casicu i oslobodit se ovih muka…