Inteligentni roštilj za savršene rezultate pečenja – Tefal OptiGrill Elite GC750D

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Roštiljajte kao profesionalac zahvaljujući patentiranoj OptiGrill inteligentnoj tehnologiji

Roštiljajte kao profesionalac i oduševite sve svoje najmilije bez obzira na njihove preferencije u pripremi mesa, od slabije do dobro pečenog. To ćete moći učiniti zahvaljujući patentiranoj OptiGrill inteligentnoj tehnologiji: ona automatski prilagođava idealne parametre kuhanja u odnosu na debljinu hrane za savršene rezultate pečenja.

Otkrijte najneobičniji doživljaj roštiljanja u kući: intuitivni pomoćnik na roštilju vodi vas korak po korak za roštiljanje na dohvat ruke, znate kada treba dodati i ukloniti svoje meso, bilo da volite slabije, srednje ili dobro pečeno.

OptiGrill Elite također pruža izvanredno pečenje zahvaljujući novoj funkciji Searing Boost za meso koje se peče do savršenstva i čak ima na sebi tamnije pruge od roštilja, baš kao da je pečen na roštilju u restoranu.

Uživajte svakodnevno u beskrajnim mogućnostima roštiljanja zahvaljujući 12 automatskih programa. Ovaj električni roštilj možete koristiti za pripremu mesa, za ukusnu piletinu, ribu, povrće i ostalu hranu po izboru, bez potrebe za nadgledanjem.

OptiGrill Elite otvoren

Od njegovih ukupno 12 programa, 4 programa su posebno namijenjena za pečenje povrća: krumpir, paprika, patlidžan, rajčica. U automatskom načinu rada postoje dvije opcije rada: funkcija za smrznutu hranu i funkcija naglog pečenja.

Osim automatskog načina rada postoji i ručni način rada u kojem opcije temperature i trajanja pečenja podesite sami.

U perilici za posuđe mogu se prati ploče za pečenje i posuda koja skuplja sokove od pečenja.
Zahvaljujući ovom roštilju iskusit ćete bezbrižno pečenje za razliku svih ostalih koji vam se nude na tržištu. OptiGrill Elite prodaje se s knjižicom recepta i aplikacijom za beskrajne mogućnosti kuhanja!

 

Glavne karakteristike

Uživajte u savršenim rezultatima pečenja

Postignite uspjeh svaki put i oduševite sve svoje najdraže bez obzira na njihove preferencije u pripremi mesa, od slabije do jače pečenog. Vaš Optigrill ELITE omogućava inteligentno mjerenje debljine mesa i uzimanje u obzir broj komada automatski prilagođavajući vrijeme pečenja.

OptiGrill Elite medium steak

 

Najneobičniji doživljaj roštiljanja

Prednji dio kućišta roštilja sa svojim intuitivnim pomoćnikom vodi vas korak po korak roštiljanje na dohvat ruke: znate da je vaše meso spremno bez obzira da li volite slabije, srednje ili jače pečeno.

OptiGrill Elite jednostavno podesavanje stupnja zapecenosti

 

Kvalitetno pečeno kao u restoranu

OptiGrill Elite također pruža izvanredno pečenje zahvaljujući novoj funkciji Searing Boost za meso koje se peče do savršenstva i čak ima na sebi tamnije pruge od roštilja, baš kao da je pečen na roštilju u restoranu.

 

Uživajte svakodnevno u beskrajnim mogućnostima pripreme mesa i povrća

12 automatskih programa za meso, piletinu, ribu, povrće i drugo, bez potrebe za nadgledanjem, omogućava postizanje savršenih rezultata pečenja. Pripremajte ukusne hamburgere bez čekanja ljepših dana i boravak na otvorenom! Od njegovih ukupno 12 programa, 4 programa su posebno namijenjena za pečenje povrća: krumpir, paprika, patlidžan, rajčica.

OptiGrill Elite za meso, ribu, povrce

Foto: PR

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.