Imamo sve što osjetljivoj koži treba za nezaboravno ljeto

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zdrava i preplanula put unatoč sklonosti alergijama

 

Uživanje u istraživanju skrivenih plaža i bezbrižno opuštanje na suncu od sada je moguće i ako imate osjetljivu kožu. Suhoća i neugodno zatezanje neće biti problem sve dok koža zadržava idealnu vlažnost. Tajna je u svakodnevnoj upotrebi savršene kombinacije proizvoda za pranje kože i zaštitu od sunca. Cetaphil Restoraderm hidratantni sindet za pranje tijela omogućuje dugotrajnu hidrataciju i nježno čišćenje bez sapuna, a Daylong Sensitive gel-krema sa zaštitnim faktorom 30 štiti osjetljivu kožu od sunčeva zračenja i pritom je hrani te dodatno njeguje.

Oba proizvoda namijenjena su osjetljivoj koži sklonoj alergijama i odlično rješavaju probleme isušivanja kože izazvanog pojačanim znojenjem i štetnim UV zračenjem tijekom ljetnih visokih temperatura.

Cetaphil Restoraderm sindet_295 ml_155,55 kn (1) Daylong Sensitive SPF30_100 ml_147,77 kn- 150 ml_197,777 kn

Cetaphil Restoraderm sindet (295 ml/155,55 kn) posebno je prilagođen koži sklonoj atopiji i dugotrajno hidratizira kožu koristeći Miracare® tehnologiju. On će nježno očistiti kožu, obnoviti njezin epidermalni sloj i umiriti svrbež uz osjećaj zadovoljstva i čistoće. Riječ je o tako nježnom hipoalergenom proizvodu da ga mogu koristiti i bebe od trećeg mjeseca starosti. Uz svakodnevno korištenje Cetphil Restoraderma predlažemo korištenje posebnog proizvoda za zaštitu od sunca Daylong Sensitive gel-krema SPF 30 (100 ml/147,77 kn; 150 ml/197,777 kn) koji ne sadrži ulja te nježno i učinkovito štiti masnu i osjetljivu kožu pružajući joj jedinstveno lagan osjećaj. Brzo se upija i ne ostavlja masne tragove.

Sve to, naravno, ne znači da biste trebali ignorirati upozorenja o štetnosti UV zračenja i neumjereno se izlagati suncu, no napokon se možete prepustiti omiljenim ljetnim aktivnostima znajući da je vaša koža zaštićena i njegovana.

Cetaphil Restoraderm sindet i Daylong Sensitive gel-krema dostupni su u svim ljekarnama.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.