IKEA unosi vesele boje u sivu jesen s četiri nove kolekcije

0

Ograničene kolekcije GRATULERA s predmetima iz 1970-ih i 1980-ih te SJÄLVSTÄNDIG, kao i dugoročna kolekcija LUSTIGT, u prodaji su od ovog mjeseca. Ali to nije sve – približava se zima, a IKEA je dočekuje VINTER 2018 kolekcijom

 

GRATULERA

GRATULERA ponovo dolazi, ali sada s drugim i trećim dijelom. U listopadu IKEA predstavlja odabrane kolorističke favorite iz 1970-ih i 1980-ih godina, a u prosincu stižu minimalistički predmeti koji su obilježili 1990-te i 2000-te. Ova ograničena kolekcija sastoji se od namještaja, rasvjete, posuđa i nekolicine detalja za dom, odreda povijesnih IKEA predmeta koji su stekli kultni status.
“Neki od ovih proizvoda su vintage ikone – i danas su posvuda prisutni. Još uvijek kupujem IKEA proizvode na aukcijama i u second-hand trgovinama. I vidim ljude koji dijele strast za poviješću i baštinom”, izjavila je Karin Gustavsson, kreativna liderica u tvrtki.
Ikone IKEA dizajna okupljene u ovoj kolekciji dostupne su u robnoj kući IKEA Zagreb i online.

 

lustigtLUSTIGT

Polazna točka za sve IKEA kolekcije vezane uz igru je spoznaja koliko igranje može pozitivno utjecati na djecu, ali i odrasle, te koliko uistinu doprinosi boljem svakodnevnom životu.
Ograničena kolekcija LUSTIGT stoga je potpuno posvećena igri, podjednako djece i odraslih. To je kolekcija u kojoj će svatko naći nešto za sebe – papiri za bojenje, puzzle, vijača s led svjetlom, set za tkanje, igra boćanja – i još mnogo toga.
Pridružite se igri i zabavite uz LUSTIGT ograničenu kolekciju, dostupnu u robnoj kući IKEA Zagreb i online.

 

SJÄLVSTÄNDIG

Ograničena kolekcija SJÄLVSTÄNDIG sadrži proizvode koji ljude oslobađaju ustaljenih konvencija u domovima. Izvorno inspirirani “hackingom” i pristupom „uradi sam”, proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s namjerom da ih vlasnici učine jedinstvenima – i vlastitima.
“Zaronili smo u temu kreativnosti i nastojali sagledati što znači biti buntovan i nezavisan kad govorimo o namještaju i detaljima za dom. Također smo istražili kako omogućiti ljudima da mijenjaju, igraju se i nadograđuju ono što smo napravili”, objašnjava Maria O’Brian, kreativna liderica u tvrtki IKEA.
Istraživanje dizajnerskog tima rezultiralo je kolekcijom snažne estetike, intenzivnih boja i upečatljivih uzoraka, poput metalne stolice u losos-ružičastoj boji ili sunčano-žutog konusnog jastuka. Modularni tepih, neobični jastuci ili nožice za namještaj koje se mogu nadograđivati i oblikovati po vlastitom nahođenju samo su neki od rezultata ovog znatiželjnog dizajnerskog eksperimentiranja.
Nova kolekcija već je dostupna u robnoj kući IKEA Zagreb i online.

 

VINTER 2018

Zima dolazi, a IKEA donosi pregršt najljepših dekoracija. I ove godine, kao i mnogih ranijih, IKEA je pripremila niz detalja koji će pomoći da se pripremite za opuštajuće druženje u toplom domu tijekom hladnih dana te da intenzivno uživate u božićnim i novogodišnjim blagdanima.
VINTER 2018 kolekcija nudi sve što vam treba za bajkovite blagdane: detalje za stol, prigodnu rasvjetu, kutije za poklone i papire za omatanje, dekoracije za jelku, cvijeće, pa čak i sama blagdanska stabalca.
Uživajte u hladnim danima uz VINTER kolekciju, sada dostupnu u robnoj kući IKEA Zagreb i online.

Share.

Comments are closed.