Idealni monitori za sve koji vole fotografiju

0

Opremljeni s nizom pametnih inovacija i vrhunskom vizualnom tehnologijom, Philips monitori kombiniraju izvrsnu kvalitetu slike s inteligentnim značajkama koje osiguravaju pružanje maksimuma iz svake fotografije

 

U povodu Svjetskog dana fotografije, koji je obilježen 19. kolovoza, Philips predstavlja nekoliko modela monitora. Fotografija nikad prije nije bila toliko prakticirana i nikad se dosad nije toliko uživalo u fotografiranju. Zahvaljujući moći da fotografija priča jedinstvenim jezikom, ona nas može inspirirati, potaknuti i pokrenuti.

 

Izvrsna kvaliteta slike

S obzirom da fotografski alati i procesi svakim danom sve više napreduju, pojačani s još moćnijim softverima za uređenje fotografija, fotografima su potrebni monitori koji su dorasli tim izazovima. Monitori moraju nuditi superiornu kvalitetu slike i reprodukciju boja kako bi osigurali potpun doživljaj fotografije. Bilo da ste profesionalni fotograf ili amater, potreban vam je monitor koji pomaže u otkrivanju i najsitnijih detalja na fotografiji.

Opremljeni s nizom pametnih inovacija i vrhunskom vizualnom tehnologijom, Philips monitori kombiniraju izvrsnu kvalitetu slike s inteligentnim značajkama koje osiguravaju pružanje maksimuma iz svake fotografije. Ako se bavite fotografijom, ovi Philips monitori su možda baš ono što treba vama i vašem fotoaparatu!

 

Tanak dizajn i visoke performanse Philips monitora 

Philips 328E9F sadrži izvanredan tanki dizajn i idealan je za napredne aplikacije u kombinaciji s Ultra-Wide NTSC 102% i sRGB 122.6% ljestvicom boja za  žive, realne vizuale. Quad HD ekran osigurava kristalno jasnu sliku pri zakrivljenju, a tanki 9.94 mm širine dizajn osigurava nezaboravno iskustvo korištenja.

 

 

Kada je pitanje o visokim performansama, Philips 4K 272P7 i 328P6VJEB/00 imaju sve što fotografima treba za precizan i točan posao. Oba monitora opremljeni su Ultra Clear 4K rezolucijom što omogućuje korisnicima da vide veću sliku i više detalja. Dok se 272P7 model oslanja na 27 inčni panel koji omogućuje izvrsne boje, precizne detalje i jasnoću, 328P6VJEB/00 model opremljen s 32 inčnim Ultra HD zaslonom s UltraWide-Color tehnologijom za širi spektar boja i jasnije, prirodnije slike.

 

 

Za ekološki osviještene korisnike koji traže veći zaslon i kvalitetne značajke, Philips 272B7QU je pravi odabir. Uz USB-C docking postaju, ovaj monitor proizvodi jasne, CrystalClear Quad HD slike zahvaljujući naprednoj tehnologiji IPS zaslona.

 

 

 

Bilo da je fotografija vaša profesija, strast, hobi ili sve od navedenog, Philips monitori imaju sve što treba kako bi se izvukao maksimum iz vaših fotografija.

Share.

Comments are closed.