Iconic volumen trepavica za izražajan izgled

0

Želite pune, duge i savršeno uvijene trepavice? Tražite svestranu maskaru za vaše beauty snove?

 

Želja će se ostvariti: krajem ožujka CATRICE donosi EYEconista Lash Millionizer Volume Maskaru na beauty stalke kako bi osigurala zapanjujuće trepavice.

Nova zvijezda u standardnom asortimanu osigurava nevjerojatnih 180 % više volumena trepavica od korijena trepavica do vrhova. EYEconista Lash Millionizer Volume Maskara pokriva svaku pojedinu trepavicu kada se nanosi, stvarajući efekt otvorenih očiju. Zahvaljujući kremastoj teksturi i Lash Millionizer četkici, savršena definicija bez stvaranja grudica je među mnogim talentima nove BeautyEYEcon maskare.

Maskara ne samo da se lako nanosi u nekoliko slojeva – za posebno guste trepavice – također stvara dužinu i daje trepavicama dramatičnu uvijenost.

Volumen, duljina i uvijenost koji traju cijeli dan i noć!
Ova maskara je zaista svestrana i ispunjava naše snove, a moći ćete je kupiti po cijeni od 39,90 kn.

#lashesonfleek

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.