Hrvatski Telekom i Aspida lansirali TVizzy, mobilnu aplikaciju

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Mobilna aplikacija kojom se u realnom vremenu prate najzanimljiviji trenuci prve hrvatske nogometne lige

TVizzy omogućuje praćenje ključnih trenutaka utakmica prve hrvatske nogometne lige putem “rich notifications” tehnologije

 

  • Samo dvije minute nakon ključnog trenutka u utakmici (postignutog gola, prilike, crvenog kartona…) na zaslone korisnika stići će notifikacija s videozapisom koji će se moći pregledavati čak i na zaključanom zaslonu
  • Kolo uoči završetaka prvenstva, aplikacija se nalazi u beta fazi, a punu funkcionalnost imat će tijekom sljedećega nogometnog prvenstva

Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj digitalnih rješenja u Hrvatskoj, u suradnji s tvrtkom Aspida lansirao je na konferenciji MIPRO beta verziju aplikacije TVizzy koja će svim ljubiteljima nogometa omogućiti praćenje ključnih trenutaka utakmica prve hrvatske nogometne lige putem “rich notifications” tehnologije.

Posrijedi je besplatna aplikacija kojom će se najvažniji trenuci na utakmicama moći pratiti na potpuno novi način. Samo dvije minute nakon ključnog trenutka u utakmici (postignutog gola, prilike, crvenog kartona…) na zaslone korisnika stići će će notifikacija s videozapisom koji će se moći pregledavati čak i na zaključanom zaslonu. Putem aplikacije biraju se utakmice jednoga ili više nogometnih klubova kao i sadržaj koji se želi pratiti i primati putem notifikacija (samo golovi ili svi ključni trenuci). Unutar same aplikacije bit će dostupna i arhiva ključnih trenutaka svake pojedine utakmice prve hrvatske nogometne lige za kasnije pregledavanje.

Nakon odabranog kluba ili klubova, za vrijeme trajanja utakmice korisnik dobiva najprije tekstualnu i zvučnu notifikaciju o tome je li posrijedi gol ili neki drugi ključni trenutak. Nakon toga, pokretom prsta može pogledati videozapis o tome što se upravo dogodilo na nogometnom terenu.

Aplikacija je realizirana na sve tri glavne platforme – iOS-u, Androidu i Windowsima i može se besplatno skinuti na mobilne uređaje putem linka https://getizzy.com/tv_izzy_croatia sa AppStorea, Google Playa i Microsoft Storea.

Kako je do kraja ovog prvenstva preostalo jedno kolo, aplikacija TVizzy nalazi se u beta fazi, a puna funkcionalnost aplikacije bit će dostupna od početka novog prvenstva.

Aplikacija TVizzy realizirana je i u suradnji s jednim pod vodećih hrvatskih portala – tportalom koji je i dosad na svojim stranicama korisnicima omogućavao da u vrlo kratkom roku pogledaju golove na utakmicama prve hrvatske nogometne lige netom nakon što budu postignuti. Utakmice prve hrvatske nogometne lige mogu se pratiti na IPTV platformi Hrvatskog Telekoma, na Arenasport kanalima.

Hrvatski Telekom i startup Aspida ostvarili su suradnju i na nekim ranijim projektima. Tako je Aspida napravila virtualnu tipkovnicu za Weekend Media Festival koju je Hrvatski Telekom promovirao na tome medijskom festivalu, a isto tako tvrtka je kreirala i specijalnu tipkovnicu na mobilnim uređajima za korisnike Simpe.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.