Hrabro srce: Anine oči i otvaranje prozora

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Danas je Ana odrasla djevojka, 26 joj je godina, živi zdravim životom… No, vratimo se na početak – naime, još u osnovnoj u osnovnoj školi Ani je utvrđena visoka dioptrija. Rutinski pregled i strašan šok. Morala je nositi naočale. Ali, naočale s debelim staklim nekako nisu išle uz Aninu predodžbu o mladost i mladalačkom životu.

Nikako se nije mogla naviknuti i vrlo brzo naočale je zamijenila lećama. Uz redovite kontrole sve je bilo dobro. No, kako to često bude u životu, jedna se kontrola preskoči, sljedeća zaboravi i kad je Ana napokon odlučila provjeriti dioptriju doživjela je novi šok.

O tome Ana sama priča.

U ordinaciji je bio mlađi liječnik koji je rekao na jednostavno ne može odrediti moju dioptriju. Ja sam ostala u šoku…kako ne može, pa uvijek je sve išlo glatko. Dobila sam preporuku za daljnju pretragu. Misleći da taj prvi liječnik jednostavno nije imao dobar dan, ušla sam u ordinaciju dobro raspoložena i čekala da mi kažu dobre vijesti. Na moju žalost, od lijepih vijesti nije bilo ništa. Ponovno mlađi, ali nekako odbojan liječnik, hladnim glasom mi je rekao da moram na presađivanje rožnice oka. Ne možete ni zamisliti kako sam se osjećala. No, ipak , došao je i jedan stariji liječnik i predložio laserski zahvat – reče, ako ne uspijemo, rožnica se može i kasnije presaditi.

Zahvat su zakazali za mjesec dana. Kako ću proživjeti tih mjesec dana, pomislila sam na putu kući. I čim sam stigla, nazvala sam osobu koja mi je već pomagala u životu, nekako se nadajući da će se to i sada dogoditi. Nisam se prevarila! U tih mjesec dana dobila sam punu potporu, mnoštvo savjeta i tretmana, te nekako osnažena i s vjerom dočekala sam dan zahvata laserom na mojem oku.

Od ranije sam već znala za komunikaciju sa anđelima, znala sam da Mirjana razgovara s njima, a ja nisam imala što izgubiti – i u tom slučaju ionako bi me čekalo presađivanja rožnice. Radile smo tretmane bioenergije, po uputama koje je Mirjana dogovarala s anđelima, redovno i svakodnevno sam molila posebne molitve, pila sam visoke doze vitamina – ali, najvažnije, pomogla je i spasila me snažna vjera. Mirjanine motivirajuće riječi, komunikacija u trenutku kada sam osjećala da tonem i vjera u moje ozdravljenje rezultirali su samo laserskim zahvatom koji je prošao glatko baš kako sam i očekivala.

Opisujem svoje iskustvo kako bih vas ohrabrila i poručila da nikada ne treba odustajati. U trenutku potrebe, u trenutku zabrinutosti straha, sjetit čete se osobe koja će vam pružiti pomoć u teškim trenucima. Meni je pomogla Mirjana, vama će možda pomoći netko drugi – jer, upamtite, nikada niste sami. S vama su u svakom trenutku vašeg života vaši anđeli koji vas vode, koji vam pomažu i koje vrijedi poslušati. Ja ne kažem da ih savršeno čujem, ali Mirjana je uvijek ovdje i spremna pomoći. Kako u komunikaciji s anđelima, tako i na bilo koji drugi način”.

Naša hrabra Ana podijelila je svoju priču s vama i ako je svojim iskustvom pomogla makar jednoj osobi u njegovoj boli i tuzi, napravila je veliko djelo.

Ana je shvatila da su naše oči prozor u svijet. U nekom dijelu života taj prozor se malo zamaglio, a životne nedaće dodale su svoj dio tame i tuge. Ana je svakako shvatila i naučila svoju životnu lekciju, i sada kaže kako ima novu priliku u životu. Zatvorila je staru knjigu s nekim starim razmišljanjima, i posvetila se pozitivnijem stavu u životu. A kako ste vidjeli na njenom primjeru pozitivan stav počeo je davati i nove lijepe rezultate u njenom mladom životu. Vjera je počela otvarati prozore.

Danas je Ana odrasla djevojka, 26 joj je godina, živi zdravim životom …

Autorica: Mirjana Biščević

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.