Honor 8 na velikom platnu

0

Globalni brand pametnih telefona Honor ostvario suradnju s Marvelovim Doktorom Strangeom

22. studenoga 2016. – Globalni brand pametnih telefona Honor objavio je vijest o suradnji s Marvel studijom na dugoočekivanom filmu “Doktor Strange” u kojem je predstavljen najnoviji Honor 8 pametni telefon. Osim pojavljivanja Honora 8 u popularnom filmu o neurokirurgu svjetskog glasa, dr. Stephenu Strangeu, suradnja Honora i Marvela uključuje i niz promotivnih kampanja.

Suradnja s Marvelom najnoviji je potez kreativne i dinamične marketinške inicijative koju, kreiranu posebno za generaciju Y, provodi Honor. Time koristi drugačiji pristup, pronalazeći mogućnosti za povezivanje s milenijskom generacijom kroz široku lepezu partnerstva koja sežu u svijet glazbe, filma, igraće industrije i svijeta sporta. Zajednički fokus na globalne korisnike i njihovu emocionalnu angažiranost koju dijele oba branda, čine ovu suradnju sasvim logičnom.

„Želimo oživjeti naš brand na načine koji su primamljivi milenijskoj generaciji. Uzbuđeni smo zbog suradnje sa svjetskim brandom kao što je Marvel koji inspirira gledatelje diljem svijeta na gotovo jednak način na koji Honor ima cilj za osnažiti i inspirirati svoje korisnike“, izjavio je Steven Wang, direktor marketinga tvrtke Honor.

“Marvel je uzbuđen radi suradnje s Honorom”, izjavila je Mindy Hamilton, viša potpredsjednica globalnog partnerstva u tvrtki Marvel Entertainment te dodala: “Pripadnici Generacije Y naša su ključna demografska skupina, a partnerstvo s Honorom omogućuje nam da ostanemo u toku s tehnologijom i eksperimentiramo s kanalima kroz koje možemo doprijeti do njih.”

dr-strangeMarvelov “Doktor Strange”, kojeg glumi slavni engleski glumac Benedict Cumberbatch, prenosi priču o svjetski poznatom neurokirurgu dr. Stephenu Strangeu  čiji se život promijeni zauvijek nakon užasne prometne nesreće u kojoj mu ruke završe smrskane i neupotrebljive. U potrazi za izlječenjem, Doktor Strange na misterioznom mjestu otkriva snažne čarobne moći.

“Doktor Strange” nametnuo se kao idealan kandidat za suradnju s Honorom. Vrijednosti koje naslovni lik prikazuje, hrabrost da prati svoj put, sklonost rješenju svih problem te odnos koji gaji prema tehnologiji, uistinu dolikuju pravom ambasadoru Honor marke telefona. Marvelov bogat ekosustav šarolikih, tehnološki osviještenih i inspirativnih likova pokazao se kao savršena kulisa za prikazivanje Honorove tehnologije koja nadahnjuje korisnike diljem svijeta da se usude sanjati veliko, da ostanu mladi u srcu te da budu hrabri, kako i nalaže Honor – “For the brave”.

Upravo Honor 8 kristalizira viziju ova dva branda. Sa svojim naprednim sustavom kamere s dvostrukom lećom, senzorom za otisak prsta, programabilnom pametnom tipkom i premium dizajnom od nekoliko slojeva stakla, Honor 8 pametni telefon povećava spektar mogućnosti za korisnike, a dostupan je u crnoj (Midnight Black), plavoj (Sapphire Blue) i bijeloj (Pearl White) boji.

Za više informacija o suradnji Honora i Marvela posjetite internetsku stranicu.

O Honoru

Brand Honor je nastao kako bi se zadovoljile potrebe pripadnika Generacije Y s proizvodima koji su prilagođeni za korištenje interneta, pružaju nevjerojatna korisnička iskustva, nadahnjuju djelovanje, njeguju kreativnost i osnažuju mlade kako bi ostvarili svoje snove. Honor se time izdvojio od sličnih brandova te pokazao hrabrost radeći stvari drugačije od ostalih i poduzimajući korake kako bi svojim korisnicima predstavio nove tehnologije i inovacije. Za više informacija posjetite Facebook stranicu Honor Hrvatska.

Svi proizvodi/usluge i zaštitni znakovi spomenuti u objavi vlasništvo su određenih kompanija.
©2016 Honor. Sva prava pridržana.

O Marvel Entertainmentu

Marvel Entertainment je u potpunom vlasništvu tvrtke The Walt Disney te je jedna od najvećih svjetskih tvrtki iz zabavne industrije izgrađena na bazi od preko 8000 zabavnih likova sadržanih u različitim medijima već više od sedamdeset i pet godina. Marvel koristi svoje koncesije vezane uz likove u zabavnoj industriji, za licenciranje i objavljivanje. Za više informacija posjetite marvel.com. © 2016 MARVEL

O Marvelovom “Doktoru Strange”

Iz Marvela dolazi Doktor Strange, priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, čiji se život promijeni zauvijek nakon užasne prometne nesreće u kojoj mu ruke završe smrskane i neupotrebljive. Medicina mu ne može pomoći i prisiljen je tražiti izlječenje i nadu na neobičnom mjestu, tajanstvenoj enklavi Kamar-Taj. Ubrzo shvaća da ona nije samo iscjeliteljski centar već i prva crta u borbi između neviđenih sila tame koje su odlučne uništiti naš svijet. Strange je ubrzo, naoružan novostečenim čarobnim moćima, prisiljen izabrati hoće li se vratiti svojem životu u kojem ima bogatstvo i visok društveni status, ili će napustiti sve to i braniti svijet kao najmoćniji postojeći čarobnjak.

U filmu “Doktor Strange” glume Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt i Scott Adkins zajedno s Mads Mikkelsen i Tildom Swinton. Scott Derrickson zaslužan je za režiju, a Kevin Feige za produkciju. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Stephen Broussard, Charles Newirth i Stan Lee rade kao izvršni producenti. Jon Spaihts i Scott Derrickson & C. Robert Cargill napisali su scenarij.

Pridružite se Strangeu u njegovom opasnom, zagonetnom i čudesnom putovanju u kinima, od 3. studenoga.

 

Share.

Comments are closed.