Högl tradicionalno pozdravio jesen – neodoljivoj kolekciji nazdravljeno Karbun ginom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hogl klasici

Ženstvenost i elegancija 70-tih godina prošlog stoljeća inspiracija su ovogodišnje Högl modne jeseni i zime.

Baš kao svake godine, prvi dan jeseni u Höglu rezerviran je za tradicionalni party. Ove godine bio je nešto drugačiji, ali opet prepoznatljiv – brojne ljubiteljice ovog brenda odabrale su IT komade za hladniji dio godine nazdravljajući novoj sezoni Karbun ginom destilerije Aura!

Ženstvenost i elegancija 70-tih godina prošlog stoljeća inspiracija su ovogodišnje Högl modne jeseni i zime. Sve je nekako profinjeno i seksi, neodoljivo na prvi pogled i uživanje… U fokusu su hit boja currya, masline i oraha koje su pojačane detaljima u zlatnoj boji! Metalni remenčić s ukrasom, specifičan za 70-te postao je tako nezaobilazan detalj mnogih Höglovih klasika. Udobnost je i dalje na prvom mjestu, a kvaliteta materijala i vrhunska izrada su prioriteti kojih se Högl ne odriče u svojoj 85 godina dugoj tradiciji proizvodnje obuće.

 

Upravo u spoju tradicije i retro novim modelima jučer su uživale brojne ljubiteljice ovog brenda među kojima su bile i književnica Sanja Pilić i dizajnerica nakita Ivančica Pahor, na tradicionalnom modnom savjetovanju sa stilisticom Almom Premerl Zoko koji se godinama održava na službenom početku kalendarske jeseni! Taj dan za mnoge je rezerviran kao dan kad se biraju modeli za jesen u gradu – cipele i torbice koje će laskati baš svakom modnom outfitu. Kad je o ovoj jeseni riječ Alma je modno savjetovala kombinacije gležnjača na visoke, ali jako ugodne, potpetice i neodoljive torbe srednje veličine u boji višnje ili smeđim nijansama. Za one odvažne apsolutni hit kolekcije svakako su neodoljive visoke čizme.

Hogl party

Kako i priliči retro 70-tim, sve Högl žene novoj modnoj sezoni nazdravile su Karbun ginom destilerije AurA posebnim po tome što prilikom destilacije prolazi proces filtracije kroz aktivni ugljen te ga nudi kao važnu komponentu kod konzumacije. Spravljen je od žitnog destilata, borovice. I začina: korijander, timijan, anis, matičnjak, kora naranče, stolisnik, koromač gorki, lavanda, bosiljak bilja, borovnica plod, kamilica cvijet, limunska trava, majčina dušica, hibiskus, bazga cvijet, borovnica list, anđelika korijen, slatki korijen, kora limuna, đumbir. Poslužuje se uz Aurin teranino, kojeg su brojne žene, kao dar jučer ponijele kući.

Hogl modna jesen

Foto: Nikola Zoko

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.