Health is Wealth! Promijenite svoj život!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Health is Wealth!

Promijenite svoj život tako što ćete sebe staviti na prvo mjesto. Saznajte više o svom tijelu i umu.

Izmjerite svoju sposobnost slušanja i otkrijte jeste li svjesni poruka koje nam odašilju drugi. Dobit ćete vrijedne informacije o mogućim poremećajima u području aktivnog selektivnog slušanja, o svojoj energiji, o finoj motoričkoj koordinaciji, o sposobnosti da efikasno komunicirate, učite, koncentrirate se i pamtite, kao što ćete otkriti neurosenzorne obrane koje koristite kada želite izbjeći nešto ili odustati od nečega što vam je psihički bolno i neugodno.

Upoznajte najnovija znanstvena dostignuća u neuroznanosti kroz Integrative Health Programe koji će Vam omogućiti dublje stanje svjesnosti i upravljanje emocijama kako bi postigli self-lidership.

Otključajte sve svoje potencijale i učinite nemoguće mogućim, moguće laganim, a lagano elegantnim.

Naš je cilj Vaš razvoj u osobu koja s lakoćom prati promjene koje se svakodnevno događaju u današnjem svijetu.

Ne postoje dvije iste osobe na svijetu i zbog toga svoje usluge kreiramo prema Vašim potrebama, pri tom koristeći najnaprednije sustave neurosenzorne stimulacije u svijetu: TALKS UP® I FORBRAIN®

TalksUp  Tomatis

Forbrain

Kontakt: Integrative Health Center
e-mail:  kontakt.ihc@gmail.com
Facebook Integrative Health Center

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.