GROHE na Svjetskom festivalu arhitekture 2016.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

GROHE na Svjetskom festivalu arhitekture 2016.

Vodeći svjetski proizvođač prvoklasnih sanitarnih instalacija i generalni sponzor festivala predstavio glavnu nagradu kao i najnovije kolekcije

To je najveći skup međunarodne arhitektonske zajednice i najveće arhitektonsko natjecanje na svijetu: Dobitak nagrade na Svjetskom festivalu arhitekture (WAF) smatra se izvrsnim poticajem karijere na međunarodnom polju arhitekture.

GROHE kao generalni sponzor ovogodišnjeg Svjetskog festivala arhitekture s ponosom podržava ovaj važan događaj devetu godinu zaredom te će uručiti glavnu nagradu za „Građevinu godine”. U tvrtki su osobito sretni što GROHE sponzorira dva nominirana projekta: U kategoriji Dovršenih stambenih zgrada stambena zgrada “Living Levels” koju je projektirao nps tchoban voss na rijeci Spree. I Grand Tower Frankfurt koju je projektirao Magnus Kaminiarz & Cie, u kategoriji Rezidencijalni projekti budućnosti.

kupaonicaGROHE je najbolji svjetski proizvođač prvoklasne sanitarne opreme s prirodno jakim vezama sa svjetskom arhitektonskom i dizajnerskom zajednicom. Proizvodi ujedinjuju nagrađivani dizajn i najsofisticiranije tehnologije s najkvalitetnijim materijalima. Mnogi vodeći developeri i GROHE partneri pridružit će se na ovom godišnjem spektaklu arhitekture i uživati u druženju s istaknutim stručnjacima iz branše.

Na popularnoj lokaciji u berlinskoj Areni GROHE će također predstaviti svoje najnovije kolekcije i inovacije, koje predstavljaju novu razinu u dizajnu kupaonica. Bit će predstavljene uzbudljive nove varijacije GROHE ESSENCE, pa je to prilika da se iz prve ruke dobije dojam o Sensiji, luksuznoj seriji tuševa kao i o asortimanu rješenja za filtriranje vode naziva GROHE Blue® Home i GROHE Red koja vodu iz slavine pretvaraju u svježu ili kipuću vodu. Dopredsjednik odjela za dizajn tvrtke GROHE Michael Seum predstavit će proizvode.

grohe-2  grohe-3

Posjetitelji također mogu pokupiti novi GROHE časopis prepun zanimljivih članaka o arhitekturi, dizajnu interijera, luksuznim putovanjima i vodi. Upoznajte se s jednim od najuzbudljivijih stambenih projekata u Njemačkoj. Saznajte kako GROHE pomaže da pustinja na Srednjem istoku procvjeta radeći na projektima zaštite vode. I saznajte kako ronilac na dah igra ulogu dadilje kitovima i uči svijet o vodi.

Kao i prethodnih godina, GROHE je sponzor Nagrade za najbolju zgradu godine. Nagradu će pobjedničkoj praksi uručiti glavni izvršni direktor tvrtke GROHE Michael Rauterkus. GROHE također sponzorira nagrade za kategorije Hotel i slobodno vrijeme, Stambene i Rezidencijalne zgrade.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.