Galko torba na dar

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Torba je jedan od ključnih modnih dodataka u ormaru svake žene. Odabir kvalitetne kožne torbe je uvijek dobra i isplativa odluka.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim poklonima koji su protkani strašću, ljubavlju, tradicijom, koje je moguće i personalizirati kako biste ih učinili još posebnijima, onda su proizvodi hrvatskog brenda Galko pravi odabir za Vas.

Zahvaljujući kombinaciji kvalitetne kože, istinskog kreativnog sklada, izrade u koju je uključen i cijenjeni ručni rad te stroge provjere kvalitete proizvoda, Galko torbe su iznimne kvalitete, unikatne, funkcionalne, protkane tradicijom i nepogrešivom elegancijom što im daje posebnu estetsku notu.

DOBITNICA:

Dobitnica darivanja je: Marijana Nikolić Pleše. Čestitamo! Molimo dobitnicu da nam se javi u inbox sa svojim podacima za slanje dara.

DARIVANJE

U suradnji s tvrtkom Galko darujemo prekrasnu Galko torbu izrađenu od kvalitetne goveđe kože.

Kako sudjelovati?

  • Prijavite se komentarom u nastavku ispod ovog članka i/ili ispod objave darivanja na Facebook stranici Suvremena žena.
  • Zahvalni smo ako podijelite info o darivanju i tagirate frendice koje bi voljele imati ovu torbu. 😊
  • Jedan od komentara će biti dobitni. 😊

 

Prijave završavaju u ponedjeljak 21.12. u 11:00 h, a dobitnica će biti objavljena u roku od 24 sata od završetka prijava. Sudjelovati mogu svi, a dar šaljemo na adrese u Hrvatskoj.

Dobitnica nam dostavlja svoje podatke za slanje dara u inbox (ime i prezime, adresu i broj telefona). Podatke koristimo isključivo za dostavu paketa.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.