PROMO   SHOPPING  

Gadgeti koji podižu svaku modnu kombinaciju!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

POWERBANK FRESH N REBEL PB6000

Gadgeti otkrivaju vašu osobnost, ali i vješto koketiraju ultimativnim modnim trendovima.

Dobro je poznato kako nije svejedno kakav mobilni uređaj imate, kako izgleda maskica i birate li velike ili male slušalice! Mobia kao ekskluzivni zastupnik brojnih IT brendova za vaše gadgete otkriva novitete koji će obilježiti ovu sezonu!

Želja za dostupnosti svih informacija, istraživanjem života u svakom segmentu, mali osobni gušti i slabosti, ali i potreba da svojim mobitelima i popratnim detaljima pokažemo svijetu da smo građani budućnosti… Tako bi se u nekoliko teza mogla opisati jesen u svim MOBIA centrima, najvećim riznicama gadgeta koji štite mobilne uređaje, pune im baterije a ponosnim vlasnicima pomažu da na brz i jednostavan način istražuju on line svijet.

Već je dobro poznato da nije svejedno kakav mobilni uređaj koristite, s čijim je potpisom, kakva futrolica čuva njegovu postojanost i koliko je ona u skladu s trendovima koji nas okružuju. Isto tako, za one koji žive ‘punim plućima’ nije svejedno kakav je power bank koji na brz i jednostavan način puni baterije i ‘refreša’ vašeg ljubimca. Vrlo je šik kad je u skladu s mobitelom i njegovom futrolicom. Za sve one koji mix and match detalja ne puštaju slučaju MOBIA u svojoj ponudi ima nekoliko neodoljivih power bank-ova.

Upoznajte FRESH N REBEL PB6000 (cijena 199,00kn) u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji.

Powerbank Fresh N Rebel PB6000

Powerbank Fresh N Rebel PB6000

 

Želite li u potpunosti uživati u glazbi, povremeno se ‘isključiti’ iz svakodnevice vrijeme je da na uši stavite slušalice. I one nisu bilo kakve! Mobia u svojoj ponudi ima FRESH N REBEL WIRELESS BLUETOOTH (cijena 369,00kn) koje dolaze u bijeloj, mint zelenoj, bordo, tamno sivoj boji dakle trendy bojama jeseni 2020.

Slusalice Fresh N Rebel HP200

Slušalice Fresh N Rebel HP200

 

A što je s glazbom ove 2020-te? Naravno nije zabranjena, kao ni mini party u društvu onih koje volite! Odaberite svoje glazbene favorite i ‘raspalite’ glazbu preko MOBIA zvučnika. I kad je o ovoj ‘detalju’ riječ moda ima svoja pravila, a na vama je da odaberete trendy rješenje ili vječnu eleganciju. Zvučnik koji ćete koristiti kod kuće ili ga ponijeti na bazen! U svim MOBIA poslovnicama odaberite nešto iz ponude…

  • JBL IPX7 GO2 bluetooth watherproof (cijena 279,00kn) s vodootpornim kućištem savršenim za bezbrižno slušanje na plaži ili uz bazen, ili čak u njemu samom. Bežični Bluetooth streaming emitira visokokvalitetni zvuk sa tvog pametnog telefona ili tableta. Ovi su zvučnici dostupni u dvije nijanse plave- svijetloj i tamnoj, mint zelenoj, sivo – plavoj, narančastoj, bordo i žutoj boji!
JBL IPX7 GO2 bluetooth watherproof

JBL IPX7 GO2 bluetooth watherproof

  • Za one koji vole ‘odjevene’ detalje su dva super vodootporna zvučnika ZVUČNIK FRESH N REBEL RB6000 ROCKBOX BOLD S BLUETOOTH VODOOTPORNO (cijena 369,00kn) u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji i model FRESH N REBEL RB6500 ROCKBOX BOLD M BLUETOOTH V (cijena 599,00kn). Ovaj ljepotan dolazi u sivoj, ružičastoj, mint zelenoj, tamno plavoj, bordo i tamno sivoj boji!
Zvucnik Fresh N Rebel RB6500

Zvučnik Fresh N Rebel RB6500

  • Za one koji žele ukrase na svojim policama posebno one koji imaju i skrivenu funkciju su neodoljivi zvučnici Xoopar Mini Xboy bluetooth x3 (cijena 259,00kn) ili model Xoopar Mini Xboy bluetooth limited x3 (cijena 299,00kn).
Zvucnik Xoopar Mini Xboy bluetooth limited

Zvučnik Xoopar Mini Xboy bluetooth limited

I za kraj, kako biste u potpunosti mogli koristiti sve gadgete koje imate, čak i one koje niste kupili kod nas poslužite se adapterom. Važnim proizvodom koji pretvara atribute jednog uređaja ili sustava u one koji su u suprotnom nespojivi uređaj. U Mobia centrima čekaju vas XOOPAR Octopus 2 all in 1 (cijena 119,00kn).

Adapter Xoopar Octopus 2 all in 1-2

Adapter Xoopar Octopus 2 all in 1-2

MOBIA je ekskluzivni zastupnik za maskice s potpisom svjetski poznatih brendova kao što su adidas, Karl Lagerfeld, Guess, BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Mini, Star Wars, Marvel, DC Comics, Disney, Warner Bros (Looney Tunes), Dreamworks, ali i Maserati, Lamborghini, Ducati, Iceberg, Marcelo Burlon, Jean – Paul Gaultier – koji su dostupni u svim poslovnicama.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.