Francuska modna marka Morgan predstavlja novu kolekciju proljeće/ljeto 2017. pod nazivom „Sunčeve zrake“, za životni stil zavođenja

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Za žene koje su zaigrane i zavodljive – Morgan životni stil zavođenja

Modna marka Morgan, stvorena uz francuski chic, novu je kolekciju proljeće/ljeto 2017. posvetila zaigranosti i zavođenju svih stilski usklađenih žena.

Nova kolekcija Morgan stavlja trendove na novo mjesto – poziciju sunčevih zraka. Životni stil zavođenja zato je smješten u urbanu avanturu života u Miamiju, gdje sunčeve svjetlosti nikada ne nedostaje. Od ranog jutra do kraja noći, za Morgan ženu grad je igraonica. U sunčanoj igraonici zaposlena žena obožava zabavu i putuje po gradu u rock stilu, glamuroznim koracima.

Sportina Group je u stilu nove Morgan kolekcije povezala Morgan logotip s Valentinovo proslavom i crvenim usnama, koji su zaštitni znak zavodljive žene. Provjereno vrijedi da i oblik usnica govori nešto o osobnosti svake žene i o njenom stilu zavođenja.

 

 

Na temelju tri oblika usnica nastale su tri osobnosti, koje su oblikovale poznate modne blogerice svojim stilom zavođenja i modnim odabirom. Sonja Kovač iz Hrvatske, Ajda Sitar iz Slovenije i Dunja Jovanić iz Srbije svojim  su se modnim stilom pobrinule za mješavinu modnog stila i zavođenja u kojoj će svoj najbolji izgled pronaći svaka zavodnica.


 
Svaka žena u sebi nosi elemente zavođenja i za Morgan su usnice ključni element. Sada svaka žena  može provjeriti što oblik njenih usnica otkriva o njenoj osobnosti i odabrati artikle koji su kao stvoreni za njezin stil zavođenja. Tako svaka Morgan žena postaje najljepša zavodnica pod zrakama sunca!

Provjerite kakva ste Vi zavodnica i potražite novu Morgan kolekciju!
Nova MORGAN kolekcija dostupna je u Sportina i XYZ trgovinama.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.