essence proljetni noviteti

0

Za sezonu proljeće/ljeto 2019. essence predstavlja cool, inovativne proizvode visoke kvalitete. Za sve ljubiteljice make-upa koji su moderne i trendovski osviještene tu su i must-have proizvode.

 

„you better work!“ asortiman nudi dugotrajne performanse proizvoda za aktivan životni stil i besprijekoran izgled.

S nijansama sjenila za oči „City palettes“ vrijeme je da oči zasjaju novim sjajem. Palete sjenila za oči će ispuniti tvoja očekivanja i osvojiti te svojim visoko pigmentiranim bojama. Inspirirani svjetskim modernim modnim glavnim gradovima, sjenila za oči odražavaju odgovarajući stil života.

Svi snovi za nokte će se ostvariti sa šarenim nijansama novih „shine, last & go!“ lakova za nokte. Nokti iz snova u novom izgledu i bez kompromisa! Formula s gel-efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i nevjerojatan sjaj.

Detaljnije informacije o ostalim novitetima pronađite na www.essence.eu

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.