Esprit u novoj kolekciji iskreno izražava vrijednosti modne marke

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Esprit nastavlja sa serijom kolekcije pod sloganom #ImPerfect, ovoga puta za proljeće-ljeto 2017. Ove sezone Esprit nastoji najiskrenije izraziti svoje vrijednosti i uvjerenja. Esprit je u novoj kampanji u ulozi modnog savjetnika koji svakoga odijeva u osobu kakva je i kakva želi biti.

U novoj modnoj sezoni marka Esprit opet stavlja naglasak na individualizam. Snažan pristup prema modi i društvu motivira ljude da kreiraju svoj osobni stil u skladu s vlastitim ambicijama i uvjerenjima.

Esprit upotrebljava ohrabrujuće poruke kod kojih se osobito ističe pozitivna težnja »Ja mogu«.

To je podsjetnik svima da se ne drže u sjeni, već da odvažno djeluju prema osobnim željama i preferencijama. Sve se te poruke očituju pod jednim hashtagom #ImEsprit

Kampanja #ImEsprit je inspiracija kupcima jer predstavlja način izražavanja svojih vrijednosti i uvjerenja. Esprit svojim sloganima s prepoznatljivim hashtagovima #ImLove, #ImChange, #ImFreedom izražava zaigranost i inspiraciju. Navedeni hashtagovi su glavni alat za predstavljanje osjećaja i usmjeravaju Esprit priče tamo kamo i pripadaju: prema uzroku, prema nama samima, prema drugoj osobi – kako bi svakoga od nas potpuno obuzeli osjećaji slobode i naravno – zabave!

Esprit je u suradnji s poznatim fotografom Danom Martensenom kao pozadinu kampanje odredio 8 lokacija u Los Angelesu. Zvijezde #ImEsprit kampanje predstavljaju 8 zaista posebnih pojedinaca koji su karakterno toliko jedinstveni da svaki od njih unosi svoj zaseban dio osobnosti u cjelokupnu sliku kampanje.

Topli tonovi i meki pamuk prevladavaju kolekcijom, a glavni komad ženske kolekcije ističe se u narančastoj boji. Kolekcija izgleda posebno lijepo uz prirodnu svjetlost Kalifornijskog okruženja. Za muškarce su dostupne brojne bomber jakne i boje, od vojničko zelene do mramorno sive. Raznoliki kontrasti kolekcija odražavaju stav svih pojedinca koji će te odabrane komade nositi.

S novom kolekcijom Esprit poziva svakog pojedinca da slavi svoje vrijednosti.

Novu kolekciju proljeće-ljeto 2017. pronaći ćete u Esprit trgovinama u City Centru one East i City Centru one West u Zagrebu, te u poslovnicama Sportina diljem Hrvatske.

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.