Ella Dvornik zaštitno lice nove ljetne essence & Catrice limitirane make up kolekcije – TANsation

Pinterest LinkedIn Tumblr +

TANsation

Ella Dvornik u blogerskom je svijetu postigla zavidan status dok kozmetika essence i Catrice u beauty svijetu predstavljaju kultne make up ikone. Kada se ovo troje genijalaca na tronu spoji u jedno, rezultat je besprijekorna suradnja koja donosi limitiranu kolekciju „TANsation“.

Ova trendseterica i fashionistica savršeno se uklopila kao zaštitno lice kampanje koja pozdravlja more, sunčane dane, beskrajne zalaske sunca i ostale ljetne radosti koje od kolovoza svi zajedno možemo preslikati na svoje lice.

Utjelovila je essence & Catrice ženu koja njeguje svoj prirodan izgled, a istodobno zrači samopouzdanjem i glamurom uz neodoljive palete sjenila za oči koje su tandem s brončanim tenom.

Za blistavost tokom čitavog dana pobrinut će se mirisno svjetlucavo ulje dok će vam svježinu u svakom trenutku pružati mirisna vodica za tijelo. Ostali favoriti iz limitirane kolekcije su Brončani puder, Highlighting & Bronzing Paleta, Set kistova za lice i tijelo te još nekoliko must-have proizvoda bez kojih su ljetni dani i noći nezamislive, a čije benefite donosimo u nastavku.

Rapsodija boja, od nježnih i pastelnih do onih najefektnijih pruža mogućnost idealnog looka za dnevne i večernje prigode. U odabranim dm prodavaonicama potražite inspiraciju u essence i Catrice novitetima u suradnji s jedinstvenom Ellom Dvornik.

paleta

 

Od pustinje do mora – sestrinska ljubav uz essence i Catrice

Beskrajna prostranstva, bajke iz Arapskih noći i zlatne pješčane dine – to je ono što čini pustinju tako očaravajućom. S druge strane, ako lutamo morem u svojim mislima, čujemo valove koji se sudaraju, vidimo jedinstvene nijanse plave i svjetlucava morska stvorenja. Na prvi se pogled ova posebna mjesta ne bi mogla razlikovati. Zajedničko im je to što nas nadahnjuju međusobnim utjecajem boja i prirodnih pojava.

Sestrinski brendovi essence i CATRICE objedinit će ovu magiju tijekom kolovoza u svojoj limitiranoj kolekciji „TANsation“. U limitiranoj kolekciji „TANsation“, CATRICE donosi boje i vibracije pustinje dok essence donosi očaravajući svijet mora na kozmetičke police.

Za ovu kolekciju značajno je manje „djevičanske plastike“ korišteno u proizvodnji ambalaže, posebno npr.95% manje „djevičanske plastike“ korišteno je za CATRICE Bronzing Babe Of The Dunes Maxi Baked Bronzing Puder za Lice & Tijelo.

Ali to nije sve: u sklopu limitirane kolekcije „TANsation“ tvrtka cosnova koja stoji iza brendova essence & CATRICE, podržava inicijativu Plastics For Change donacijom u iznosu od 35 000 američkih dolara. Uz potporu njemačke kozmetičke tvrtke, platforma za etičku nabavu proširuje dva centara za prikupljanje oceanskog plastičnog otpada u Indiji od početka 2020. Cilj suradnje je dovesti nepromišljeno odlaganje plastike u ciklus vrijednoga recikliranja i istovremeno stvoriti održiv život indijskim radnicima. Suradnja s tvrtkom Plastics for Change osobito je bliska cosnovinom srcu, jer inicijativa ne samo što vrijedno doprinosi zaštiti okoliša, već nudi i lokalnom stanovništvu održiv način života.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.