Elegantni tenisači spremni za finale s Argentinom

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hrvatska Davis Cup reprezentacija u Varteksovim odijelima šivanim po mjeri

Hrvatska teniska reprezentacija je 2005. godine prvi puta osvojila Davis Cup. Tada, kao i danas, službenu odjeću naše Davis Cup reprezentacije potpisuje Varteks. Za veliko finale koje ćemo ovog vikenda pratiti u zagrebačkoj Areni, Varteks je našim reprezentativcima pripremio odijela šivana po mjeri.

Hrvatski Davis Cup reprezentativci, osim što sjajno igraju tenis, odlično se snalaze i u modnim vodama. Uoči velikog finala s Argentinom u Varteksovim odijelima šivanim po mjeri stali su pred objektiv naše fotografkinje Mare Milin i pokazali svoje profesionalno umijeće na sasvim drugačiji način.

tenisaci-1Uz elegantna trodjelna odijela šivana po mjeri iz visokovrijedne vunene SUPER 100S tkanine, Varteks je kao dugogodišnji partner hrvatske Davis Cup reprezentacije za naše tenisače i cijeli Davis Cup team tim izradio kompletan outfit za formalne i svečane prigode.

Odijelo je izrađeno kao kombinacija sakoa u laganoj 3D strukturi te prsluka i hlača decentno kariranog uzorka. Notu elegancije naglašavaju gumbi koji su izrađeni od prave školjke. Uz svjetlo plave – royal oxford košulje modnu kombinaciju zaokružuju kravate i džepne maramice istog desena.

Vjerujemo da će savršen spoj – vrhunske igre naših tenisača te isto takve kvalitete odijela koje je izradio Varteks, biti dobra formula za pobjedu naših tenisača u finalu Davis Cupa!

Foto: Mare Milin

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.