Ekskluzivna mobilna kućica proizvedena u Hrvatskoj predstavljena u talijanskom Riminiju

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nord Produkt ove je godine na Međunarodnom sajmu ugostiteljstva i hotelijerstva u talijanskom gradu Riminiju predstavio ekskluzivnu inovaciju na tržištu mobilnih kućica – Stellar 771-M.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha luksuzne mobilne vile Navis koja izgledom nalikuje jahti, ovogodišnja zvijezda sajma bila je Nord mobilna kućica Stellar 771-M, koja je inspirirana smionom imaginacijom intergalaktičkih putovanja, i pokazuje nam svijetlu budućnost luksuznog stanovanja. Ova ekskluzivna mobilna kućica savršena je kombinacija futurističkog dinamičnog dizajna i vrhunskih smart home rješenja, čineći atraktivnu cjelinu kreiranu da zadovolji i najprofinjenije prohtjeve suvremenog korisnika. Izvana neodoljiva, s pročeljem koje će svakoga ostaviti bez daha te s luksuzno uređenim interijerom kroz koji se proteže hexa forma, Stellar 771-M rezultat je posve svježeg i inovativnog promišljanja arhitektonske estetike i funkcije.

SIA Hospitality Design, međunarodni sajam ugostiteljstva i hotelijerstva, ove je godine obilježio svoje 68. izdanje kroz koje se etablirao kao najveći događaj u Italiji za sve stručnjake s područja hotelijerstva. Prošlogodišnji sajam posjetilo je više od 16.000 hotelijera, zajedno s menadžerima 40. hotelskih lanaca, a približnom broju posjetitelja Nord Produkt je ove godine predstavio i svoju najnoviju inovaciju – Stellar 771-M.

Osim najnovije inovacije u području dizajna i izrade mobilnih kućica, na sajmu su se mogli pronaći NORD i SCHMIDLER slavine, NORD kupaonski namještaj, NORD tuš kade i kabine te proizvodi za opremanje kućanstava te turističkih i poslovnih objekata – umivaonici, ogledala i konzolni ormarići, koji nisu dio standardne ponude, a izrađuju se prema narudžbi najčešće za potrebe opremanja hotela, apartmana i ureda.

mobilna kućica

 

Predvodnik u inovacijama

Nord Produkt je predvodnik u inovacijama i kvaliteti proizvoda, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu te sinonim za opremanje kupaonica i kuhinja u domovima, poslovnim prostorima i turističkim objektima.

Kao rezultat neprekidnog ulaganja u inovacije s ciljem kreiranja iosmišljavanja novih proizvoda i proizvodnih procesa koji šire asortiman i nude još bolja rješenja za sve privatne i poslovne subjekte, nastala je i ova ekskluzivna mobilna kućica Stellar 771-M.

Nord Produkt najveći je hrvatski proizvođač mobilnih kućica za kampove i značajan tržišni igrač i proizvođač u segmentu slavina, kupaonskog namještaja, kuhinja, kupaonskih i tuš kada, tuš kabina i ostalog popratnog asortimana koji je na tržište plasiran pod brandovima Nord i Schmidler. Uz to, u portfelju Nord Produkta od prošle godine nalazi se i etablirani slovenski brand Armal. Proizvodi Nord Produkta dostupni su na preko 300 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i preko 30 prodajnih mjesta u regiji.

Nord Produkt zapošljava preko 300 djelatnika, uz rast prihoda od preko 25 % godišnje u zadnjih nekoliko godina.

Više informacija potražite na službenoj stranici https://www.nord.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.