Eisenberg Paris kao ultimativni saveznik protiv celulita i opuštene kože

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bez isprika do čvrste i zategnute kože prije ljeta

Dolazak ljepšeg vremena i odbacivanje slojeva zimske odjeće svake godine sa sobom nosi isti problem većini žena. Zategnuta bedra, trbuh te sjajna i zdrava koža bez celulita neizostavno su glavni estetski ciljevi ljepšeg spola. Glavna isprika nedvojbeno je nedostatak vremena, koje nam u ovom slučaju ide u korist. Dani koje provodimo u izolaciji idealna su prilika za pokretanje novih navika bez mogućnosti isprike za pripremu kože za nadolazeće sunčane i tople dane. Povratak u top formu i to unutar svoja 4 zida osigurat će pariški laboratorij Eisenberg sa tretmanima koji će postati vaš saveznik elastične i čvrste kože tijekom cijele godine.

 

Cryoform

je intenzivni tretman protiv celulita čije se djelovanje temelji na principu krioterapije. Snižavanjem temperature tretiranog područja aktivira se metabolizam, a prisutnost stanica u masnom tkivu se smanjuje. Sinergija odabranih fito-ekstrakata i kofeina pospješuje mršavljenje i učvršćivanje, dok kamfor, eukaliptus i mentol toniraju kožu i stimuliraju cirkulaciju. Korištenje Cryoforma preporučuje se ujutro ili navečer, masažom velikim ujednačenim pokretima, koncentrirajući se na dijelove tijela koje je potrebno tretirati.

EISENBERG_CRYOFORM_585 kn_240ml

 

Body Lifting Treatment

Krema za učvršćivanje Body Lifting Treatment idealna je za ljetnu pripremu kože s misijom učvršćivanja, zatezanja i toniranja. Ova bogata krema intenzivno povećava staničnu vitalnost zahvaljujući antioksidativnoj snazi vitamina E i C u kombinaciji s Trio-Molecularnom® formulom. Obogaćena oligopeptidom zelenih mikroalgi jača elastičnost kože, vidljivo smanjuje strije te jamči izražajno učvršćivanje kože. Krema za učvršćivanje koristi se nakon kupke ili tuširanja uz masažu problematičnih područja s rezultatom glatke i svilenkaste kože.

EISENBERG_Body Lifting Treatment_869 kn_150ml

 

Body Refining Serum

Koncentrat za mršavljenje i oblikovanje za ciljana tvrdokorna područja Body Refining Serum lako je uklopiti u svakodnevnu beauty rutinu za jednostavno i učinkovito oblikovanje tijela. Sadrži ekskluzivni oblikujući kompleks s visokokoncentriranim aktivnim sastojcima koji imaju dubinski učinak na lipolizu i drenažu tkiva. Potiče razgradnju lipida, čime se olakšava uklanjanje viška masnoća i zadržavanje vode na rukama, trbuhu, kukovima, stražnjici, bedrima i koljenima. Nanosi se ujutro i/ili navečer uz masažu, koncentrirajući se na problematična područja.

Uz kombinirano korištenje proizvoda rezultati kroz 2 do 4 tjedna neće izostati, a Eisenberg Paris postati će vaš favorit za čvrstu i lijepu kožu.

Nekoliko jednostavnih koraka dijeli vas od kupovine ovih Eisenberg proizvoda: klik na www.douglas.hr ili poziv na broj 0800 1221 Douglas call centra (ponedjeljak – subota; 8-20h) i proizvodi stižu na vašu adresu.

Foto: PR

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.