Družite li se dovoljno s dragim osobama?

0

Kad spomenemo druženje u današnje vrijeme, prvo ćete vjerojatno pomisliti na neku od društvenih mreža. Servirane su nam i različite aplikacije za druženje. Ali, druženje s članovima obitelji i prijateljima je neprocjenjivo.

Svi smo tijekom tjedna zaposleni, privatnih i poslovnih obveza je jako puno, ne stignemo se družiti. Ali, druženje je segment života kojeg ne bismo smjeli zapostavljati, osobito kada je riječ o druženju s članovima obitelji. Kvalitetno provedeno vrijeme će nam osigurati pozitivnu energiju, opustiti nas, ublažiti utjecaj svakodnevnog stresa. Moramo osigurati vrijeme u kojem ćemo napraviti odmak, bar na kratko zaboraviti na društvene mreže, mobitele, e-mailove i družiti se…

U užurbanosti života ponekad zaboravljamo da vrijeme prolazi, naša djeca rastu, ali i roditelji stare. Posao dođe i prođe, ali vrijeme provedeno u druženju s dragim osobama je neprocjenjivo. Ako vam se čini da vremena za druženje ima, imajte na umu da život teče.

Na linku niže možete procijeniti koliko puta ćete još vidjeti svoje roditelje. Izračun se vrši na osnovu podataka Svjetske zdravstvene organizacije o očekivanom životnom vijeku u pojedinoj državi.

seeyourfolks.com

Share.

Comments are closed.