Donje rublje za suvremene muškarce koji znaju što žele!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

muskarac u crnom donjem rublju

KOZO muškarac nositi će donje rublje napravljeno od najkvalitetnijih materijala – giza pamuka i micromodala koji pružaju udobnost i prozračnost u svakom odabranom komadu

muskarac u sarenim boksericamaSvjetsko, a naše – tako bi se najjednostavnije mogao opisati domaći modni brend KOZO koji u fokus stavlja ekskluzivno donje rublje za muškarce proizvedeno u pogonima domaće tvornice Bali d.o.o. iz Međimurja (tvrtka broji čak 130 zapolenika).

U aktualnoj kolekciji dominiraju različiti krojevi i stilovi donjeg rublja, spavaći program i veliki izbor majica koje će urbani i zaposleni muškarci nositi ispod košulja.

Ono što posebno oduševljava kad je KOZO brend u pitanju su materijali od kojih je napravljena kolekcija. Dugogodišnje iskustvo tvrtke Balidoo nalaže odabir najboljeg od najboljih – u ovom slučaju giza pamuk i micromodala.

 

Evo po čemu se razlikuju!

Giza pamuk je egipatski pamuk koji slovi kao kralj pamuka jer je zahvaljujući svojim dugačkim nitima najfiniji pamuk na svijetu. Neprekinuta vlakna imaju manje spojeva te tako daju jače niti i dugotrajnije pletivo. Lagana, pahuljasta i mekana struktura koži pruža osjećaj svježine i nježnosti. Pletiva izrađena od giza pamuka osobito su elastična, čvrsta te izrazito upijajuća pa omogućavaju dobru izmjenu topline i prozračnosti.

muskarac u boksericama pored bazena

Micromodal je kombinacija prirodnih i regeneriranih celuloznih vlakana koje se odlikuju izvanrednom lakoćom i finoćom. Nošenjem micromodala svaki će muškarac osjetiti svilenkast osjećaj na koži, pitajući se ima li išta na sebi. Neusporediva mekoća i savršeno prijanjanja uz tijelo, u odnosu na druge tkanine, micromodal čini odličnim izborom za izradu muškog donjeg rublja i druge intimne odjeće.

Što još trebate znati?

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda KOZO svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.

www.kozo-underwear.hr

Foto: Promo

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.