“Dobra stvar” Ivane Kindl dobila live-akustičnu verziju i novi video iz Akustika Session serijala!

0

Ivana Kindl predstavlja drugi video iz svog Akustika Session serijala – zamijećeni  singl “Dobra stvardobio je live-akustični identitet. Singl je originalno objavljen u travnju 2016. godine, svojevremeno se našao na #2 HR Top 40 liste i jedan je od rado sviranih Ivaninih singlova u radijskom eteru, a sada je dobio i svoju live & akustičnu verziju.

“Dobra stvar (Akustika Session)” drugi  je od ukupno tri videa iz serijala Akustika Session, snimljenih u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark.

Kao i u prvom videu Akustika Session serijala – onom za pjesmu “Najbolje”, Ivanu Kindl u live-akustičnoj izvedbi retro singla “Dobra Stvar” prate vrhunski glazbenici – Alen Križaj (bas), Jurica Leikauff (klavijature), Luka Maričić (cajon) i Alan Dović (gitara), u suradnji s kojima Ivana prezentira svu iznimnost svog vokala.

Akustika Session Ivane Kindl nastavak je glazbene priče i suradnje diskografske kuće Universal Music Hrvatska, akustičnog serijala Akustika te NEXUS produkcije, započete krajem prošle godine kroz akustični serijal Marina Jurića-Čivre. I ovaj serijal snimljen je u zagrebačkom Rockmarku, gdje se inače utorkom, sedmu sezonu zaredom odvijaju akustične svirke, naziva “Akustika”.

Ovim serijalom zaokruženim kroz zajednički naziv “Akustika Session” nastoji se publici predstavljati prepoznatljiva glazbena imena u nesvakidašnjem glazbenom izdanju, kroz njihove live-akustične izvedbe odabranih pjesama, na specifičnim lokacijama.

Singl “Dobra stvar” Ivana Kindl objavila je u travnju 2016. godine i ovime je započela uspješnu suradnju s Universal Music Hrvatska diskografskom kućom. Pjesmu autorski potpisuju Ivana osobno te Ines Prajo i Alen Križaj. “Dobra stvar” je zaživjela i u Yakka Remixu, a sada je dobila i svoj live-akustični oblik!

Share.

Comments are closed.