Dobitnica nagrade Red Dot Design Award

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Geberit AquaClean Sela dobitnica je prestižne Red Dot nagrade

 

Već više od 60 godina, Dizajn Centar Nordrhein Westfalen iz Njemačke dodjeljuje nagradu Red Dot za produkt dizajn. Neki od kriterija su inovacija, kvaliteta, funkcionalnost i ekološka primjerenost. Red Dot sa svojim visokim statusom i globalnim povjerenjem dizajnerima, agencijama i tvrtkama pruža platformu za vrednovanje dobrog dizajna. Neki od najpoznatijih dobitnika ove nagrade su sportski auto Ferrari Monza SP1 i MacBook Air proizvođača Apple.

Ove godine, uz bok slavnim dobitnicima, stala je i nova Geberit AquaClean Sela, tuš WC uređaj koji je dizajnirao produkt dizajner Christoph Behling. Njezin bezvremenski, minimalistički dizajn i jasan stil čine da izgleda kao umjetničko djelo u kupaonici. Funkcije AquaClen Sele uključuju WhirlSpray tuš tehnologiju, odvojeni Lady tuš (tuš za dame), stalnu opskrbu toplom vodom zahvaljujući posebno dizajniranom kontinuiranom protočnom grijaču, integriranu funkciju uklanjanja kamenca, TurboFlush tehnologiju ispiranja, daljinski upravljač, orijentacijsko svjetlo i funkciju detekcije korisnika.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi inspirativne priče o ženama koje čine razliku, savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, pronicljive članke, novosti iz svih ženama zanimljivih područja. Portal je namijenjen ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje portala ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.