Dobitnica knjige “Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo je**”

0

Naklada Ljevak i portal Suvremena žena darivali su jednu čitateljicu/čitatelja knjigom po izboru iz Ljetne preporuke Naklade Ljevak.

Dobitnica knjige je TEA BANDIĆ. Dobitnica je izvučena putem aplikacije Pick A Winner.

Tea, čestitamo! Tea je odabrala knjigu  “Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo je**”.

 

Knjiga Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo je** američke autorice Sare Knight ovih dana izlazi iz tiskare. Knight je na pisanje ovoga bestselera potaknuo jedan drugi, gotovo jednako popularan priručnik, a zavirite li u ovu knjigu i dopustite li da vas obuzme njezina „je** mi se“ filozofija, već danas oslobodit ćete se stresa i omogućiti si da vrijeme, energiju i novac preusmjerite na doista važne osobe, stvari i događanja.

Knjiga Sare Knight Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e međunarodni je bestseler o tome kako se brinuti manje i dobiti više. Jeste li pod stresom i pretrpani poslom dok od života ne dobivate dovoljno? Je li vam dosta ispunjavanja želja i prohtjeva drugih ljudi prije negoli zadovoljite sebe? Ako je tome tako, tada je pravo vrijeme da vas ne j**e živa sila.

Ova briljantna, urnebesna i praktična parodija bestselera Marie Kondo, The Life-Changing Magic of Tidying Up, objašnjava kako se osloboditi neželjenih obveza, srama i krivnje i kako da svoje dragocjeno vrijeme počnete trošiti na ljude koji vas čine sretnima, čineći ono što želite. Autoričina jednostavna Metoda nežaljenja za izbacivanje mentalnog otpada u dva koraka pomoći će vam da vam se počne živo j**ati i za obiteljske drame, „bikini tijelo“, mišljenja suradnika, tračera i stranaca, „lude“ zabave i stvari koje vam nisu potrebne i… druga sranja.

Što čekate? Neka vam se živo j**e i već danas počnite živjeti svoj najbolji život.

„Genijalno!“
Cosmopolitan

„Najbolja knjiga koju sam pročitala u zadnje vrijeme… Apsolutno zasljepljujuća. Pročitajte je. Učinite to.“
Liz Jones, Mail on Sunday

„Da, to je parodija kultne knjige, ali i više od toga. Sarah Knight promišlja složenost modernog svijeta drukčije od mnogih prije nje.“
Guardian

„Mješavina mantri u maniri Opre Winfrey i opscenosti u stilu Amy Schumer.“
Elle

O autorici

Sarah Knight živi u Brooklynu (kada je u New Yorku toplo) i u Dominikanskoj Republici (kada nije) sa suprugom. Godine 2015. napustila je posao u tvrtki i otisnula se u slobodne vode. I dalje sa zadovoljstvom piše i uređuje knjige. Osim knjige Kako vam se život čudesno mijenja kada vam se živo j**e (The Life-Changing Magic of Not Giving a Fu*k, 2015.) objavila je i knjigu Get Your Sh*t Together (2016.).

 

Share.

Comments are closed.