dm poziva obožavatelje Ivana Zaka na druženje s omiljenim glazbenikom

0

Druženje s Ivanom Zakom uoči koncerta u zagrebačkoj Areni

U subotu, 04. veljače, od 15 do 16:30 sati obožavatelji Ivana Zaka imaju jedinstvenu priliku u prodavaonici dm-a u Arena Centru upoznati svog omiljenog glazbenika i dobiti njegov potpis.

Za što bolje pripreme za dugoočekivani koncert miljenika domaće publike, ekskluzivno u dm-ovim prodavaonicama moguće je kupiti posebno glazbeno izdanje Ivana Zaka nazvano prema hitu “Sve si moje”, čije stihove i glazbu potpisuje sam glazbenik.

Ivan Zak, koji svojim pjesmama osvaja srca diljem regije, ovom će prigodom pozvati obožavatelje da s njim zapjevaju na njegovom koncertu uoči dana zaljubljenih, koji će se održati u zagrebačkoj Areni, u subotu, 11. veljače s početkom u 21 sat.

Svi koji žele uživo poslušati hitove poput “Za ljubav rođeni” ili “Bolja od najbolje”, ili pak žele poslušati premijernu izvedbu nove ljubavne balade “Da si tu…”, svoju ulaznicu za koncert moći će kupiti u subotu u Arena Centru te će na poklon dobiti majicu.

Share.

About Author

Suvremena žena

Portal Suvremena žena je lifestyle portal koji donosi savjete za sretan, ispunjen i zdrav život, modne trendove, priče o uspjehu koje će vas motivirati i inspirirati. Poduzetništvo je tema kojoj posvećujemo posebnu pozornost. Kroz naše teme saznajte kako kreirati vlastiti put do uspjeha, sreće i zadovoljstva u životu. Čak i najjače žene trebaju podršku na putu do sretnog i uspješnog života. Ovo je portal za ženu koja cijeni sebe i za muškarca želi bolje upoznati ženu.

Comments are closed.