Depilator Rowenta EP5640 nudi savršene rezultate koji traju

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rowenta_EP5640_02

Depilator Rowenta EP5640 Silence Soft uklanja efikasno dlačice

Novi sustav bez buke čini sada depilaciju i do 4 puta tišom* zahvaljujući hermetički zatvorenom dvostrukom tijelu koje učinkovito smanjuje buku.

Rowenta EP5640 s dodacima

 

Patentirana tehnologija mikro kontakta osigurava 100%-tni kontakt s kožom ultra preciznim pincetama. U perivoj i odvojivoj glavi nalaze se 24 precizne pincete za efikasno uklanjanje dlačica. Moguće je podesiti dvije različite brzine rada. Depilator je opremljen i s posebnom lampicom koja zajedno sa svim nabrojenim detaljima u najkraćem roku i na najlakši način omogućava savršenu depilaciju. Rezultati depilacije traju do 4 tjedna.

Dodatne karakteristike uključuju piling za nježnu depilaciju, nastavak za brijanje za osjetljiva područja kao i nastavke za pazuh i bikini zonu, a koji su nastavci svi odvojivi i perivi te omogućavaju poboljšanu higijenu i lako čišćenje.

*u usporedbi sa Rowenta EP75XX-EP87XX

Cijena mu je 409,00 kn

 

Rowenta je pionir u ELEKTRIČNOJ DEPILACIJI

Rowenta je bila jedna od prvih tvrtki 80-ih koja je stvorila depilatore i postala je pionir u električnoj depilaciji. Od samog početka ponudili su depilatore koji predstavljaju koncentraciju znanja u preciznoj mehanici.

Njihovu stručnost potvrđuju 33 patenta koje su prijavili tijekom godina i svi tehnički detalji njihovih glava depilatora – koje su srce aparata. Prošlo je 30 godina od kako su lansirali svoj prvi depilator, ali njihova misija se nije promijenila: žele ponuditi inovativna rješenja za depilaciju kako bi ovu rutinu učinili ugodnijom.

Za veću pouzdanost, svaki Rowenta depilator izrađen je u Francuskoj. Rowenta nudi rezervne dijelove i servis još 10 godina nakon kupnje.

www.rowenta.hr

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.