Darivanje povodom Valentinova

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pred nama je najromantičniji dan u godini. Ako ste u potrazi za kvalitetnim poklonom za voljenu osobu predlažemo da pogledate ponudu modnih dodataka hrvatskog brenda Galko.

Pronađite ideje za darivanje i odgovor na pitanje „Što pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo?“. Zahvaljujući kombinaciji kvalitetne kože, istinskog kreativnog sklada, izrade u koju je uključen i cijenjeni ručni rad te stroge provjere kvalitete proizvoda, Galko proizvodi su iznimne kvalitete, funkcionalni, protkani tradicijom i nepogrešivom elegancijom što im daje posebnu estetsku notu.

DOBITNICA

Dobitnica dara je Ivana Sunara.

DARIVANJE

U suradnji s tvrtkom Galko darujemo ŽENSKU GALKO TORBU i MUŠKI GALKO REMEN, proizvode izrađene od kvalitetne goveđe kože.

Kako sudjelovati?

  • Prijavite se u nastavku članka komentarom kako ćete provesti ovo Valentinovo ili s kime ili kome biste darovali ovaj poklon (i/ili ispod objave darivanja na Facebook ili Instagram stranici Suvremena žena).
  • Zahvalni smo ako podijelite objavu i tagirate frendice/frendove. 😊

 

Jedan od komentara će biti dobitni. 😊

Prijave završavaju u petak 12.02. u 10:00 h. Dobitnica/dobitnik će biti objavljena/objavljena u petak unutar ove objave.

Sudjelovati mogu svi, a dar šaljemo na adrese u Hrvatskoj.
Dobitnica/dobitnik nam dostavlja svoje podatke za slanje dara u inbox (ime i prezime, adresu i broj telefona). Podatke koristimo isključivo za dostavu paketa.

 

Share.

About Author

Suvremena žena

Donosimo teme i savjete za sretniji, zdraviji, uspješniji i ispunjeniji život, novosti iz svih ženama zanimljivih područja koja život čine ljepšim, kvalitetnijim i zabavnijim. Portal i E-magazin SUVREMENA ŽENA su namijenjeni ženama koje traže inspiraciju, motivaciju, ohrabrenje za stvaranje života o kojem su oduvijek sanjale. Kroz sadržaje ih želimo osnažiti, potaknuti ih da vjeruju u sebe, da jačaju samopouzdanje i svjesnost o sebi, da žive zdravo, da preuzmu odgovornost za svoj život i živote onih koji o njima ovise.

Comments are closed.